10 ting I spørger mest til på Instagram

Hvor er dine briller fra?

Et spørgsmål I stiller mig flere gange om ugen. Jeg har de sidste 13 år brugt optiker Lotte Sølvtofte, som ejer CrossEyes Sølvtofte. Jeg har beskrevet priser og det vanvittigt fine koncept i DETTE indlæg!  

Hvordan lavede I jeres murstensvæg i stuen? 

Vi lavede murstensvæggen, da jeg har gravid for 8 år siden. Væggen var i vaskeægte hvide 70´er mursten, så vi malede hver eneste sten i forskellige røde nuancer i løbet af en weekend. Herefter pudsede Anders fugerne op og vi krydsede fingre for, at resultatet blev godt. Det kræver et helt indlæg med detaljer omkring materialer m.m., og det har jeg desværre ikke fået lavet endnu! 

IT IS ON THE LIST ♥

Hvor er din dymomaskine med “gammelsdags print” fra? 

Jeg har både en dymomaskine fra Føtex og Panduro. 

Hvilken styrke har Frida? Hvordan forberedte I Frida og børnehaven til et liv med briller? 

Den lille pige har faktisk ikke kunnet se særlig meget. Læs indlægget HER!

Hvor boede I i Marrakech? Var I ikke bange for terrorangrebet? 

Vi var i Marrakech i december og kom hjem dagen før terrorangrebet. Vi skulle faktisk have været ude omkring området, de to nordiske piger befandt sig i, men ændrede taktik, da vi kun var afsted i 3 dage. Vi vælger at tro, at verden stadig er sikker at rejse i, og at vi stadig kan/bør vise vores børn verden. Så jo. Det påvirkede os. Men vi skal til Marrakech igen, og helt sikkert bo på DETTE lækre hotel igen (til kun 300 kr./overnatning). 

Hvilken farve er dine øjne? Bruger du filter?

Mine øjne er grå/grønne. Jeg bruger ikke filter på mine øjne. Findes der overhovedet en app til den slags? 

Hvor er jeres vitrineskab fra?

Vores vitrineskab kan findes lige HER! Jeg ELSKER vores og har drømt om et, siden vi flyttede i hus. 

Hvordan laver man de der bloggerblomster?

Du skal bruge én ting. Guiden er HER!

Hvordan lejer I jeres hus ud på AirBnb? Hvordan har du det med at have fremmede i din seng? 

Vi prøvede Airbnbn første gang for nogle år tilbage i Thailand. Herefter lejede vi selv vores hus ud nogle gange og er faktisk blevet ret glade for Airbnb. Vi har altid følt os i gode hænder og jeg har skrevet DETTE indlæg om vores tanker om at have fremmede liggende i vores seng. 

Hvordan gik du selvstændigt? Var det en svær beslutning?

Ja og nej. Jeg har skrevet om mine planer og om min work life balance i denne tid HER! 

Tager du selv dine billeder med din IPhone?

Ja. Jeg har lige givet mig selv den nye Xs i julegave (Tak chef!) og den tager virkelig gode billeder. Jeg bruger meget sjældent vores spejlrefleks kamera, så 95 % af alle mine billeder er taget med min iPhone.

Jeg kan godt lide at min stil er noget, I kan relatere til og ikke “blot” er smukke æstetiske billeder, som kun dygtige fotografer kan tage. 

Hvordan er det at arbejde hjemmefra med sin kæreste? Bliver I ikke uvenner?  

Helt kort. Helt præcist. DET ER SYGT NICE!

Ikke kun fordi han laver byens bedste kaffe, men fordi vi har kunnet trække en masse stress og jag ud af familielivet. I hvert fald i grove træk, vi har jo også travlt og føler os bagud ligesom alle andre en gang i mellem.  Og jo, han er nogle gang drøn irriterende, ligesom hvis vi blot var kærester og nogens mor og far. Men vi er kommet langt tættere på hinanden (troede ikke man kunne blive mere tætte, når man trods alt har to børn sammen) og han er viklet 100 % ind i alle beslutninger, kampagner og opgaver i min virksomhed – og omvendt. Det er en KÆMPE fordel at han har været selvstændig i over 10 år og kender alle op og nedture i livet som selvstændig!

Men alt i alt er det en stor gave at være to forældre, der selv bestemmer slagets gang med to børn mindre børn i huset. Vores ALLERSTØRSTE prioritet med netop børnene og vores familieliv lige nu. 

Og så nyder jeg at arbejde hjemmefra på mit kontor i vores villa, og at kunne hente 3 min. efter at jeg klapper computeren sammen! 

Det var såmænd blot et lille indblik i min indbakke, som byder på lidt af hvert hver eneste dag.

Jeg ELSKER, når I skriver til mig, tagger mig rundt omkring i jeres projekter og generelt spreder uendelige meget god KARMA videre på Instagram og forbi min indbakke.

Den lillebitte Instagram app kan sgu noget ♥

TAK FORDI I LÆSTE MED!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS