GUIDE: Sådan får du styr på have og terrasse

Annonce for ALDI

Er din have og terrasse sommerklar?

Som husejer på 10. år står maj måned altid på have- og terrassearbejde! Herhjemme er det mig, der står for haven, og min kæreste Anders, der istandsætter og bygger.

Jeg ELSKER at få styr på udelivet, så vi kan nyde vores store have og terrasser hele sommeren. Derfor har jeg teamet op med ALDI, som gør havearbejdet nemt og bekvemt med haveudstyr, der ikke koster en bondegård. Deres nye SPOTVARER til haven kommer i butikkerne i morgen torsdag d. 9/5.

Men som den faste læser ved, er jeg ikke til ugelange haveprojekter, og er bedst til at slå græs, plante blomster i potter og dens slags opgaver, som lynhurtigt gør haven super lækker! I kender mig efterhånden og projekter over 4-5 timer i haven bliver oftest forsømt. Måske fordi vi har bygget om i 10 år, og nu er jeg bare mest vild med effektive og sjove projekter, som hurtigt giver pote!

Før og efter

Det tog præcis 15 min. at slå græsset. 15 min. med kanttrimmeren. 5 min. at klippe hækken til. 10 min. at plante de små opstammede blomstertræer. 2 min. at tømme græsplænemaskinen for græs.

Under 1 times makeover!

Alle haveredskaber er fra ALDI og de kører allesammen på batteri – genialt! Ingen ledninger eller benzindrevne maskiner.

Plæneklipperen (1299 kr.) kan skubbes med to fingre og er virkelig nem at betjene. Jeg har kun skuet 2 skurer i, så var den klar til brug.

Hækklipperen (599 kr.) er kabelfri og glider som smør! Jeg har blot klippet hækken og et par buske i baghaven til. Herhjemme klipper vi først hæk efter Hankt Hans – et lille tip min morfar har givet os!

Græstrimmeren (499 kr) er en af de ting, jeg faktisk har ville have i lang tid. Det giver sådan et fint finish på 2 minutter!

Se lige her!

Før og efter

Motorsaven (899 kr) er min bedre halvdel ret meget oppe at køre over. Jeg skal først bruge den til at skære brænde til vinter. Jeg er IKKE særlig god med en økse, så nu kan jeg også skaffe brænde til vores brændeovn!

GOALS!

Hop lige ind og tjek ALDI´s nye spotvare HER!

Der kommer nye spotvarer hver eneste torsdag – bl.a. små opstammede træer, sommerblomster, små bærbuske m.m.

Jeg gav 99 kr. for en stor kaktus inkl. potte og det samme for de fine opstammede blomster!

Blot et lille bonustip herfra! ♥

Priserne er virkelig gode, så det er med at køre forbi eller hoppe på jernhesten om torsdagen!

Alle spotvarer kommer i butikkerne i morgen tidlig. Måske til dig selv eller til en Mors Dags gave?

Find din nærmeste ALDI butik HER!

Andre end mig der er igang med at give haven den helt store tur? Hvilke projekter har I gang i derhjemme i haven i år? 

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

1 kommentar til “GUIDE: Sådan får du styr på have og terrasse”

  1. Det ser godt ud ???? Åh vi har gang i mange ting i haven. Vi har brugt påsken på at lave drivhus, som er næsten færdig. Mangler lige et par fliser. Så er jeg i gang med at lave nye bede. Og et nyt bålsted vil jeg også gerne kaste mig ud i. Så er den store drøm at få en stor flot træterrasse ????

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS