TRÆNGER DU TIL EN MAKEOVER?

SPONSORERET

Jeg har spottet THE PLACE TO GO, hvis du er på jagt efter nye briller eller solbriller – med eller uden styrke – eller drømmer om et nyt look!

Vi snakker labre designerbriller, som understreger din personlighed og får folk til at stoppe dig på gaden – uanset om du er 18 eller 81 år!

Død over dyre briller – navnet er CrossEyes Sølvtofte!

Deltag i konkurrencen om en VALGFRI brille på min INSTAGRAMPROFIL!

CROSSEYES SØLVTOFTE! 

CrossEyes FREDERIKSBERG og RANDERS er ejet af Lotte Sølvtofte. En passioneret og humørfyldt powerwoman, som kan sit kram til fingerspidserne. Lotte har en helt særlig evne til at indrette, så man får lyst til at flytte ind. Derudover får hendes butikker nye briller hver måned, så der er altid nye, labre stel på hylderne.

Det unikke ved CrossEyes er, at de fleste briller kun produceres i 40-60 eksemplarer – og aldrig produceres igen som hos mange andre masseproducerede brillebrands.

Kan I fornemme stemningen i butikken?

 DESIGN. KVALITET. HJERTEBLOD.

Ellers kan du booke en GRATIS synsprøve HER (Frederiksberg) og HER (Randers) – og mærke den på egen krop! ❤

Du får friskkværnet specialmokka, rå newworkervægge og gratis synsprøve. Du burde næsten kigge forbi – bare for hyggens skyld!

TRÆNGER DU TIL ET NYT LOOK?

Du kan nemt skifte dit look med en ny brille – med eller uden styrke. Jeg har inden min tid som nærsynet brilleabe gået med briller uden styrke i flere år.

Det kræver nemlig hverken ny garderobe eller dyre besøg hos frisøren at føle sig som et nyt menneske. Jeg er faldet over 3 par forskellige briller (de 3 forreste), som allesammen kun laves i 40-60 eksemplarer og aldrig kommer igen.

En detalje jeg er RET tosset med!

De kan allesammen noget forskelligt og koster 750 kr. stk. for stellet, 1250 kr. inkl. glas. Det bærende koncept hos CrossEyes er, at alle skal have råd til DESIGNERBRILLER.

Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk ikke suser ind og prøver brillestel, ligesom man prøver tøj på en shoppetur. Man slipper endda også for at stå i kø til prøverummene, blive viklet ind i bunker af udsalgstøj og for at hoste op med en formue for at få et helt nyt look.

Personligt bruger jeg mine brillestel til at skifte look med og har altid 2 stel i brug. Så bliver hverdagen ikke helt så kedelig.

Den mintgrønne: En vovet, cool forårsbrille – den er SÅ vild!!

Den mørke i bambus: Kontrastfuld, elegant og über chick brille.

Guldstellet: En klassisk, vanvittig smuk brille, jeg har ønsket mig længe.

TJEN PENGE – BLIV BRILLEABE AMBASSADØR! 

Hver gang du henviser en kunde til CrossEyes, som køber en brille, optjener DU 200 kr. til dit næste brillekøb! Så spred budskabet og forkæl dig selv med nye briller – og bliv verdens pæneste brilleabe!

LIMITED EDITION – VÆR HURTIG!

I har spurgt flittigt til mine stel. De findes som sagt kun i ganske få eksemplarer. Så du skal være hurtig ved havelågen – de bliver revet ned af hylderne! Hop ind og book en GRATIS online tid HER!

Følg CrossEyes Sølvtofte på INSTAGRAM – og deltag i konkurrencen om et par valgfri briller. Se mere på Sabinasverden på INSTAGRAM.

/Sabina ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

1 kommentar til “TRÆNGER DU TIL EN MAKEOVER?”

  1. Pingback: 10 ting I spørger mest til på Instagram - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS