Work life balance og forventninger til 2019?

Work life balance

Et nyt år kræver en ny dagsorden og nye nytårsforsæt. Eller hvad? 

Her på kanalen står den på samme opskrift som sidste år:

At være glad, nyde de små øjeblikke og blive bedre til at sortere ud i alt det, der dræner en for energi. Og så selvfølgelig krydre hverdagen med lidt vovet outfit og få ryddet op i alle mine krea-dimser! 

Orden skaber ro og overblik i mit hovede. Måske har du det på samme måde? 

Læs også: Har du styr på dit liv?

Work life balance 

Jeg blev desværre ikke færdig med det nytårforsæt sidste år. Så det tager vi lige med langt ind i 2019.

Helt konkret har jeg arbejdet intens på min work life balance i 2018. En opgave der er svær for alle, ikke mindre svær for to iværksættere under samme tag. Hver eneste dag året rundt er ny og uforudsigelig både opgave-, løn- og ansvarsmæssigt. Vi prioriterer at holde knap 12 ugers ferie med vores børn, så når vi arbejder, er der KNALD på! Hverken elregning eller ejendomsskatten betaler sig selv.  

Men jeg er drønhamrende stolt af, at det lykkedes os at sammensætte et familieliv ud af hamsterhjulet. Det er benhårdt arbejde i en svær og foranderlig branche med tusindvis af andre iværksættere, ildsjæle og ustyrligt mange kompetencer.

Virkeligheden er, at man ikke kommer sovende til noget her i verden.  Uanset hvordan det ser ud på de sociale medier. Det er benhårdt arbejde hver eneste dag. 

2019 her på kontoret  

Jeg har lige så stille fundet frem til kernen i det, der gør mig allermest glad og tilfreds i Sabinasverden, og det er her, jeg vil bruge mine kræfter i år. Det skal jeg nok fortælle jer mere om, når jeg har alle trådene på plads. 

Personligt befinder jeg mig yderst godt i min DIY-verden, hvor min kunder betaler mig for at tænke kreativt, tage billeder, afholde events og generelt bare være mig .

Men der hvor jeg virkelig SHINER og har mine bedste arbejdsdage er sammen med andre mennesker. Som f.eks. HER, HER og HER.

Eller de dage hvor jeg sammen med min makker underviser i Instagram for begyndere.  Jeg ELSKER de dage og jeg elsker at undervise.

2019 bliver altså ikke kun bag tasterne her. Det bliver simpelthen for trivielt og ensomt.

Så jeg fintænker i disse dage, vælger til og fra og skærer ind til benet. Det skylder man sig selv og sine medmennesker. 

Kære 2019.

Jeg forlanger ikke så meget af dig. Men vi to skal lige blive enige om én ting.

Lad os lige geare en kende ned, give plads til mere spontanitet og være mere tilstede overfor dem, vi holder af.

Som Dronning M sagde forleden i nytårstalen: 

Der er sikkert nogle børn, som ser med i aften?

Til jer vil jeg gerne sige et par ord:

Det vigtige er ikke, hvordan du ser ud eller hvad du har opnået. Men hvem du er, og hvordan du er overfor andre – dine venner og kammerater. Hvis man har så travlt med at opnå det bedste for sig selv hele tiden, kan man slet ikke se, hvordan andre har det.  

Det gælder ikke bare for børn; det skal vi voksne også lægge mærke til.

Læg mærke til hinanden. Læg telefonen væk engang i mellem. Lad tiden gå i stå med noget unyttigt. 

Det er vel ikke for meget at forlange, at man skal nyde livet, imens man har det? ♥

Det vil jeg i hvert fald arbejde på i Sabinasverden

… og bestemt også på den private front. 

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

7 kommentarer til “Work life balance og forventninger til 2019?”

  1. Mange tak søde Louise. Nogle gange bliver man jo nødt til at starte ved egen næsetip og kigge op. Verden er jo fuld af dejlige mennesker og muligheder. Kunsten er at vælge og bruge tiden på, man godt kan lide og de mennesker, der er gode for en – og omvendt! Det skal jeg i hvert fald blive bedre til i 2019!

 1. Jette Jacobsen

  Et dejligt indlæg ❤️ får en til at tænke , ja det er sådan man prøve ????
  Tak for jeg må følge dig , også på Instagram ????

 2. Hvor er det rigtig. Hun er ret klog hende vores dronning. En fornøjelse at følge dig og glæder mig til at se hvad du finder på ????Tak for den inspiration du deler ud af ????

  1. Kære Trine. Man føler aldrig, man bliver helt færdig, vel? 🙂 Det er i hvert fald dejligt at høre, vi er flere på holdet!

 3. Pingback: GRATIS kalender 2019 - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS