Nyt job. Nyt Bureau “Storyboost”

Dagen i dag er ikke bare en helt almindelig torsdag.

Jeg har holdt på en stor hemmelig i et par måneder, som får stor indflydelse på min forretning, arbejdsdag og hele strategien bag min virksomhed “Sabinasverden”.

Jeg har sammen med disse damer startet et nyt dansk agentur “Storyboost”, som officielt går i luften i dag. Storyboost er et nyt dansk agentur- og influencerbureau, som skaber stærkt indhold med kampagner og fortællinger udfra unikke og skræddersyede koncepter.

Markedsføring på de sociale medier er først lige startet i Danmark, og vores topseje agent gør det let for virksomhederne at samarbejde med os og få sammensat det helt rigtige samarbejde, indhold og omtale på vores kanaler.

Det unikke ved et mindre bureau er den tætte rådgivning, hvor kunderne er tættere på os som influenter og indholdsskabere. Førhen i de store bureauer var Mille og jeg “blot” dem, der leverede varen, men ikke med fra ide´fasen – som er en af de elementer, jeg elsker allermest ved mit job. At få lov til at tænke ud af boksen og lave kreative koncepter hver dag!

Styrmand og rådgiver

Vores agent hedder Trine Werner Oue.

Trine har arbejdet som kommunikationsrådgiver og lavet PR- og influencerkampagner i mere end 10 år og er en erfaren dame indenfor branchen.

Hun har arbejdet på nogle af Danmarks største kommunikationsbureauer og bl.a. lavet kampagnestrategier og effektive indsatser for Lego, DBA.dk, Arla og Danske Bank.

Trines styrke og rolle er at etablere stærke samarbejder og stå for al mailkorrespondancen mellem kunden og os influenter. Vi kommer til at udtænke de kreative koncepter i samarbejde med vores samarbejdspartnere, hvor der ofte i de store bureauer er langt mellem kunden og den enkelte influencer.

Man kan vel sige, at Trine både er Mille, min og kundernes rådgiver. Og så er hun knivskarp i at se muligheder og skabe den helt rigtige sammenhæng mellem brand og influencer.

Mille Emile – blogger på Sonoma Seven

Mille Emilie er en af de få blogdamer, jeg har fulgt meget tæt i 4-5 år. Hun sprudler af energi, har netop købt en kæmpe patriciervilla i Dragør med sin lille familie, overgår de fleste med enormt pæne indretningsprojekter og kaster sig glædeligt ud i at lægge 10.000 fliser på Instagrams nok allerpæneste badeværelse HER!

Jeg har mødt Mille mange gange, og hun er en af blogbranchens dygtigste stylister med et æstetisk øje, som kun ganske få er udstyret med. Hvis I ikke allerede følger Mille, kan I finde hendes univers på Sonoma Seven på Instagram.

Vores fællestræk er mange. Vi gik begge to selvstændigt i 2016, har begge en datter ved navn Frida, vi elsker DIY projekter, god mokka, rejser, makeovers og familietid. Og så er hun enormt sød, ambitiøs og sjov!

Tre elementer jeg sætter stor pris på i et kollegialt samspil.

Storyboost – den rette hylde for mig

Ikke nok med at jeg føler mig beæret over at være en del af Storyboost, så fandt jeg også endelig den vej i en forholdsvis ny blogbranche, hvor jeg hører til, og hvor jeg kan styre slagets gang med de projekter og ideer, jeg har i mine ærmer døgnets 24 timer!

At springe ud fra 15. etage og stå som selvstændig blandt tusindvis af dygtige folk har været noget af det vildeste, jeg har gjort i mit liv. Men også det sjoveste og mest fantastiske!

Endelig er jeg landet det helt rigtige sted med min lille virksomhed. Et sted blandt andre kreative og stærke kvinder, hvor jeg kan spare både fagligt og privat ift. at drive egen virksomhed og leve et liv på de sociale medier. Den balance er nogle gange svær at mestre og har givet mig mange søvnløse nætter. Man kommer ikke sovende til noget her i verden og konkurrencen på de sociale medier er benhård!! Ikke mindst når man deler en lille del af sit liv i sit arbejde, som er tilgængeligt for hele verden!

Jeg føler mig simpelthen så heldig at arbejde tæt sammen med en skarp agent, som kender min forretning og mit brand, og som forstår den fortælling og det fokus, jeg har skabt og har været tro mod de seneste 5 år i Sabinasverden.

Det skulle åbenbart tage 3 år, før jeg fandt min rette hylde. En hylde med hårdt arbejde, søvnløse nætter, usikkerhed, frustrationer, 80 % ukendte arbejdsopgaver mange dage, tekniske udfordringer og heldigvis også den side af viften, I ser på de sociale medier:

EVENTYR. FRIHED. KREATIVE PROJEKTER. PERSONLIG REJSE. SEJRE.  MASSER AF TID MED MIN DEJLIGE FAMILIE! ♥

Og nu også med kolleger!

Nu er jeg havnet i en turban fuld af dygtige, kreative og målrettede damer. Og det føles endelig helt rigtigt at være kaptajn i Sabinasverden.

Jeg glæder mig ustyrligt til at skyde et helt nyt kapitel igang med disse skønne damer – og flere til inden længe!

Vi har en hel klar strategi og kreativ vision for Storyboost!

Følg endelig med på Instagram på STORYBOOST og smut forbi vores nye website Storyboost.dk. 

Denne torsdag kræver både bobler og fejring, og jeg sprudler af eventyr og glæde og er lige så glad som på vores photoshoot i forrige uge.

Tak fordi I troligt følger med – forhåbentlig også på STORYBOOST!!?

Det betyder langt mere, end I aner! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

6 kommentarer til “Nyt job. Nyt Bureau “Storyboost””

    1. Kære søde Pia. Mange tak! Det er nemlig et ret fint makkerskab – jeg kunne faktisk ikke drømme om et bedre match!

    1. Tusind tak for din søde kommentar og fordi du følger troligt med herinde hver eneste gang, jeg deler et nyt blogpost! HAV EN SKØN FORLÆNGET WEEKEND!

  1. Pingback: Hvordan går det med livet som selvstændig? - Sabinas Verden

  2. Pingback: Farvel bloggen! - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS