Farvel bloggen!

Så kom dagen endelig, hvor min familie og jeg stempler ud og holder 1 måneds sommerferie sammen!

Sommerferien står bl.a. på campinghygge, Langelands Festival (kun knægten og jeg i 4 dage for 2. år i træk), cykelferie ud i det blå, små ture rundt i landet og nr. 4 + 11 på DENNE sommerferie liste!

Vi skal hænge ud i vores loungesofa, lave snobrød, finde landets største isvafler, plukke jordbær og generelt bare skrue helt op for hyggen alene og sammen med dejlige mennesker!

Jeg stempler lidt ind og ud af bloggen, for jeg har ærlig talt brug for ferie. Det har været et travlt forår med opstart af vores bureau STORYBOOST, en mand der var på TV optagelser og fuld skrald på Sabinasverden.

Farvel lille kontor 

Dagen i dag skal bruges til at lukke min lille virksomhed ned, så jeg har 800 to-do-lister med bl.a. opfølgning af fakturaer, strukturering af de kommende måneders kampagner (jeg laver lister og skemaer til alt!), oprydning på kontoret, finjusteringer på bloggen, opfølgning på indlæg der skal bruges i sommerferien og afrapportering af mine seneste kampagner! Efteråret er allerede ved at være godt proppet med kampagner, fotoopgaver, oplæg og video produktion, så det er virkelig dejligt at være godt med også på den front!!

Generelt har jeg det bedst med at være i bund med ALT! Sådan arbejdede jeg også som folkeskolelærer, hvor jeg efterhånden blev ret god til at optimere mine arbejdstimer.  Jeg ELSKER at hygge på arbejdspladsen, men har et vanvittigt 6. gear, når der skal arbejdes effektivt. Dét gear har jeg i den grad brug for i dag!! 12+ ugers selvbetalt sommerferie om året (endda to voksne i samme hus uden de der smarte feriepenge) kræver, at man giver den en over nakken, når man sidder foran skærmen!!

Jeg lukker ikke ned for Instagram og et par hyggelige ferie stories, så  måske ses vi på internettet i løbet af sommeren!

Er du på jagt efter ideer til sommerferien, så tjek “25 steder i Danmark til din sommerferie“, min “Århus guide“, mit skriv en vores camping date eller lav verdens pæneste trævæg i din stue på en weekend!

RIGTIG GOD SOMMER, KÆRE MENNESKER! ♥

Læg telefonen lidt væk og vær sammen med de mennesker, du skal hænge ud med!

Så vil jeg gøre det samme!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

1 kommentar til “Farvel bloggen!”

  1. Mht. is – tjek ‘Det lille ishus’ ved Vejle ud på Instagram, de har lige postet et billede af deres nye kæmpe (!) is ????

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS