Hvordan går det med livet som selvstændig?

Det er længe siden jeg har taget jer med om bag kulisserne og fortalt lidt om, hvad jeg laver udover at lægge fine billeder op på instagram og forfatte nye blogindlæg. Der er jo 117 ting hver eneste dag på min TO DO liste i en lille virksomhed som min.

Generelt må jeg indrømme, at jeg virkelig trives i mit virke som selvstændig for tiden, og det skyldes i høj grad, at jeg er ovenud lykkelig for at være blevet en del af vores nye agentur STORYBOOST!

Det var simpelthen dén brik i mit forretningspuslespil, jeg har ledt efter længe. Måske aldrig nævnt højt, men i mit hovede har jeg ledt længe. Faktisk lige siden jeg gik selvstændigt for 3 år siden.

At være en del af et stærkt netværk, føle sig godt tilpas blandt andre kreative kvinder og få lov til at sammensætte fede og værdifulde samarbejder hver eneste dag er drømmejobbet for mig.

Jeg har ikke en chef, der bestemmer, hvad jeg skal lave eller skrive. Som oftest er det 100 % mine ideer og resultater, der ender her på bloggen og Instagram. Og selv om det til tider er hårdt at tænke ud af boksen og være kreativ HVER eneste dag, glæder jeg mig til at tage på arbejde og komme igang med nye kampagner hver dag. Uanset om det er en stor make-over eller en fotoopgave for en virksomhed, hvor resultatet aldrig ender på mine egne kanaler.

Derudover har jeg så småt fundet ind til, hvad JEG brænder mest for i branchen og har fundet ud af, at Sabinasverden ikke kun indeholder DIY´s. Jeg er jo også kvinde, familiemor, vild med at rejse, købe fine sommerkjoler og jo, jeg laver skam også mad engang i mellem.

Jeg har en masse nye opskrifter på sommerdrinks, guides til ferie i Danmark, haveindlæg og tips til brune sommer ben på paletten, men som alle andre er min tid bare mangelfuld – også fordi jeg prioriterer at holde fri med min lille familie på helligdage og i weekenderne.

Det er DEM, der er min første prioritet! Selv om jeg hellere end gerne ville sidde og skrive indlæg natten lang. Men det er meget sjældent at jeg arbejder om aftenen. Det er afprøvet og slet ikke det værd for nogle af os i husstanden. Måske om 10 år når børnene er blevet større. 

Min arbejdsuge

Som regel arbejder jeg på mit kontor de fleste af dagene med min blog og Instagram som hovedfokus. Men denne uge er lidt anderledes.

Igår gik min dag med Instagram workshop i mine lokaler i Århus, hvor min makker Rikke Moritz og jeg havde 4 kursister i stolene fra kl. 9-15. En virkelig fed dag med masser af faglighed og et tætpakket program omkring brugen af instagram, målgrupper, gennemgang af story, 5 geniale apps til Instagram, algoritmer og alverdens skuffetricks, som vi har brugt årevis på at blive klogere på. Både autodidakt og på Bigum&Co uddannelsen. 

Jeg nyder at undervise og det giver den bedste følelse at sende kursisterne hjem med værktøjskassen fuld af nye Instagram redskaber, strukturer og apps, som kommer til at lette arbejdet fremadrettet.

I var flere der spurgte til kurserne på story og privatbeskeder igår. Priserne er 2500 kr. + moms. for 6 timers undervisning, og 1300 kr. + moms for vores 3 timers workshop. Vi underviser både her i mine lokaler i Århus, men rykker også ud i hele landet ved min. 6 deltagere, og I er meget velkomne til at skrive til mig med spørgsmål på sabina@sabinasverden.com.

Udover at blive klogere på Instagram har vi det ret sjovt, hopper selvfølgelig rundt på mit kontor og bliver klogere på styling og “Det gode instagrambillede”. 

De gode billeder kræver jo et par bloggertips eller to. Og åbenbart også lidt DIY blæk på hænderne! 

Min arbejdsdag på farten 

I dag var jeg på kundebesøg i Nibe hos Butik Blossom. Trine som ejer butikken har simpelthen skabt et feminint univers, som jeg bare MÅTTE se med egne øjne. Butik Blossom findes nemlig både som fysisk butik i Nibe og som webshop.

Se lige hendes VIRKELIG fine butik!

Jeg blev helt væk i 2 timer og kunne være flyttet ind og følt mig som Pretty Woman resten af mit liv! Jeg tror, de har kjoler nok til, at jeg kunne vælge en ny hver eneste uge resten af mine dage! 

Jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg havde med hjem. 

Denne gule kjole fra Y.A.S (tjek lige prisen!) måtte bare med hjem og bliver en af de styles, jeg kommer til at bo i hele sommeren!

Jeg har tegnet kontrakt med Butik Blossom resten af 2019, så nu ved I, hvor I altid kan få gode rabatter henne til dig selv eller hvis du skal shoppe en fin gave! Der er også rabat på alle NYHEDER!

Torsdag skal jeg til et fint event om aftenen, og fredag har jeg bl.a. et spændende møde med en ny kunde sammen med min seje agent.

Jeg håber, det gav et lille indblik i min hverdag som blogger, influencer, iværksætter, stylist, #sendfakturadame, selvstændig, #postdame, #stikirendpige og bare Sabina på arbejde.

Tænk at det allerede er 3 år siden, jeg tog mit livs største beslutning!

Nogle dage drømmer jeg mig langt væk fra deadlines, svingende statistikker (for ikke at tale om svingende økonomi) og momsregnskab.

Men i disse dage niver mig selv i armen og ELSKER mit job!

Tænk at det findes – drømmejobs hænger ikke på træerne. Men de findes – så ved I det!

Tak fordi I følger med! Det betyder langt mere end I aner! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Hvordan går det med livet som selvstændig?”

  1. Stine Ran Langhøj

    Hej
    Hvor kan jeg finde flere oplysninger om dit Instagram kursus?
    VH Stine – også en eks-folkeskolelærer, som nu arbejder selvstændigt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS