Inspiration til børneværelset anno 2017

Et børneværelse skal EMME af hygge og charme. Læs mine 3 grundregler til et børneværelse og skab drømmeværelser i børnehøjde.

Som mor til to ved jeg, hvor stor betydning opbevaring, kvalitet og faste systemer har på et børneværelser.

I spørger tit til inspiration til børneværelset, da jeg ikke så tit viser børnenes værelse frem på de sociale medier. Nok mest fordi der leges – sjovt nok det vi byggede værelset til i sin tid. Så det er ikke så tit, man kan se gulvet for klædudtøj, bamser og bunker af legetøj.

INSPIRATION TIL BØRNEVÆRELSET

Derfor får I den PÆNE version i collageform. Ikke desto mindre har jeg samlet nogle virkelig fine sager til jer i indlægget her.

Tag godt i mod 12 tidsløse items, du ikke bliver træt af at kigge på selv efter mange år på børneværelset!

Rund hænge hylde, Ferm Living / Sengetøj, Ferm Living / Seng, Leander / Komfur, Bloomingville / Trækasse, Bloomingville / Tapet, Ferm Living / Reol, House Doctor / 4 fold, By KlipKlap / Stålkurv, Louise Roe / Ternet pose, House Doctor / Pude, Ferm Living / Pude, Ferm Living

3 GRUNDREGLER

Jeg går efter få, enkle regler, når jeg indretter vores børns fællesværelse.

1) Kodeordet er OPBEVARING. Kurve, kasser og stofposer er geniale! Børnene kan fra en tidlig alder selv hjælpe med at rydde op – hvis der er system på værelset! Tjek lige den 3-delte reol fra House Doctor. PÆN og praktisk!

2) CUTENESS. Ting man inden man får børn tænker “Nåååååå” til – de skaber altid glæde på et børneværelse. F.eks. de søde puder, sengetøjet og det fine lille komfur. Tapetet med dråber kan bruges på både væg, loppefund og kedeligt interiør, der står og samler støv i kælderen.

3) KVALITET. Børn er hårde ved legetøj og møbler. Madrassen fra Byklipklap kan bruges som stol, legemadras og ekstra seng på værelset. Og den holder forevigt!Børnesengen fra Leander taler sit eget sprog og er den mest eksklusive, smukkeste børneseng på markedet.

Jeg er nysgerrig efter at vide, hvilke DIY´s til børneværelset I kunne I tænke jer at læse om?

Smid en kommentar! 🙂

HAR DU LÆST: Sy dit eget design til børneværelset , Hack med Le Sac opbevaringsposer og opbevaringskasser med stil.

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS