HACK med Le Sac opbevaringsposer

Kender du det?

Du mangler opbevaringsplads og er træt af kedelige plastik kasser og bedrollers!

Du kan nemt lave dine egne Le Sac poser af affaldsposer. Et virkelig fint genbrugstip, som pifter dit hjem op på få minutter!

Le Sac opbevaringsposer

Skab orden på børneværelset

Jeg har været ved at rydde op på mit kreakontor og fandt disse lækre papirsposer fra Decorate Shop! For ja, jeg er sådan en, der gemmer fine poser, æsker og gavepapir! Så fik vi den hemmelighed afsløret!!

Hvis du er på Instagram eller følger med i blogverdenen, kan du ikke undgå at se de fine Le Sac en papier poser overalt. Her har du et alternativ, som ikke koster dig en rød reje – og som endda er genbrugslækkerier for alle pengene!!

Du skal bruge

– En papirspose (f.eks. fra Decorate Shop eller en helt alm. brun papirspose)

– Bamser, rod eller fine planter 🙂

Jeg har brugt posen på vores børneværelse, som altid ligner en slagmark!! Få styr på legetøj og bamser i en fart. Når børnene leger med legetøjet eller der skal ryddes ud, kan poserne nemt pakkes sammen og gemmes væk.

Papirspose til dine planter

Du kan også bruge posen som urtepotteskjuler. Det giver hurtigt lidt nyt liv til stuen og posen er ret dekorativt i sig selv, så du behøver ikke tænke på dyre posters og nye puder! #Genialt!

Mon ikke du har nogle fine store poser liggende somewhere?

Ellers er der en god grund til at forkæle dig selv i dette grå efterårsvejr! Hold godt øje med de lækre poser, når du shopper – og hvis du er rigtig kreativ, kan du jo også selv dekorere helt alm. brune papirsposer.

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS