DIY KASSER: Opbevaring med stil!

[sc name=”Sponsoreret” ]

Mangler du inspiration til opbevaring?

Jeg har lavet en DIY opbevaringskasse perfekt til legetøj, tørklæder, lune tæpper eller spil.

Kort sagt – gem alt dit rod væk! Kassen har hjul og kan nemt transporteres i hele hjemmet.

Indlægget er lavet i samarbejde med Silvan.

Et af mine nytårsfortsætter er: Jeg vil være mere handy!

Det kan ikke passe, det kun er manden i huset, som kan styre en boremaskine! Jeg har derfor givet mig selv en udfordring og givet mig i kast med et par lette handywoman projekter – selvfølgelig stadig under 30 min.

Opbevaring til børneværelset

Mit første projekt er en transportabel opbevaringskasse til børneværelset, som nemt kan køres rundt i hele huset.

Legetøj skal kunne følge med børnene og nemt sættes væk om aftenen. Jeg har derfor upcyclet en støvet trækasse, vi havde stående i kælderen.

Du kan bruge æblekasser og trækasser –  enkle og helt perfekte til formålet.

FØR

UNDER

Jeg har fået hjælp af husets mindste handyman på 5 år. Han har fået opgaven at male kassen – helt selv! Uden malertape! Moren er ret imponeret!

EFTER

Du skal bruge

Sådan gør du

Instruktion til påsætning af hjul.

Placer hjulet på det ønskede sted. Marker midten af hullerne med en blyant. Bor for inden du skruer skruen i, så træet ikke flækker. Bor skruen lodret ned hullet! Gør dig umage, så du ikke borer skævt.

TIP Er du fuldstændig nybegynder, så nup et stykke træ og lave en prøve. Tippet er afprøvet af undertegnede i frygten for, at boremaskinen pludselig skulle ræse afsted med mig!

Til pigeværelset

Til drengeværelset

Pimp din kasse

Du kan pimpe opbevaringskassen med stickers eller lave dine egne figurer med kontaktplast. En ting er sikkert! Vi er klar til masser af leg i Hyggehuset, for nu kan legetøjet sagtens stå fremme!

Tak fordi du læste med! Fra NU af er værkstedet ikke kun for mandfolk! Basta!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

4 kommentarer til “DIY KASSER: Opbevaring med stil!”

 1. Camilla Reiche

  Hej Sabina,
  Jeg er netop ude i at skulle lave/købe noget lignende men linket til træmasserne er vidst noget andet fra silvan. Jeg skal have en hvor der også er plads til yogamåtter i (60 cm). Har du nogle gode råd eller en anden guide til at gøre det helt selv, vil meget gerne have låg på også.
  Mvh Camilla

 2. Hej Camilla.
  Mon ikke du kan forhøre dig i Silvan? Jeg lægger ikke inde med flere guides til trækasser. Men overvejer en workshop kun for kvinder – kunne det ikke være COOL at kunne bygge sine egne ting? KH Sabina

  1. Camilla Reiche

   Jeg fandt faktisk ud af at livingonabudget som du henviste til forleden havde en løsning, så jeg skal i gang selv! Og jo det kunne nemlig være fedt selv at kunne gøre tingene, så håber det lykkes!

 3. Pingback: Kreativ vinterferie aktiviteter for børn - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS