MIT HJEM I iBOLIGEN.DK: Velkommen i Sabinasverden.

Vi har endnu engang fået lov til at vise vores skæve 70’er DIY-hus frem i medierne. Og jeg har slet ikke fået vist den flotte artikel frem på nogle af mine kanaler.

I kan læse artiklen lige her “DIY blogger hjem forandrer sig konstant”.

Denne gang er det online magasinet iBOLIGEN.DK, som i januar bragte artiklen nedenfor på deres site. I artiklen giver jeg mine 5 bedste indretsningstips og lufter mine absolut 2 DRØMMEKØB!

Artiklen er læst knap 70.000 gange og delt flere steder på de sociale medier.

Flere af mine veninder og vores bekendte spørger tit, om det ikke er skørt at dele sit hjem med så mange mennesker hver eneste dag.Men vores hjem to ting – vores hverdag og Sabinasverden. For mig er det indholdet af vores liv, jeg gerne vil værne om og ikke flasher ubetinget på de sociale medier. Ikke så meget de ting, vi ejer.

Vores hjem er fire vægge, lidt møbler og en HULENS masse DIY-interiør. Og det må folk gerne se. Faktisk elsker jeg, når I selv er gået i krig med et projekt, som I har fundet her på bloggen! Det gør mig så tosset glad og giver i den grad mit arbejdsliv på de sociale medier mening!

Som selvstændig stylist, freelance fotograf, blogger og DIY-skribent er vores hjem kernen i næsten alt, hvad jeg laver. Og det er jo vores hjem, som I læsere og diverse virksomheder gerne vil se.

Men vores hjem er også det sted, hvor vi lever vores almindelige liv, spiser popcorn i sofaen og har hele børnehaven til fødselsdag. Og det holder jeg for det meste for mig selv. Det er vores liv – udenfor Sabinasverden.

MEN! JO! Det er lidt crazy at modtage et utal af mails hver uge med potentielle samarbejdpartnere, som gerne vil eksponeres i mit lillebitte hjem. Jeg vælger dog mine samarbejder nøje ud, og har hele tiden værnet om min egen stil, personlige udtryk og hvilke brands, jeg lukker ind i vores hjem.

Sabinasverden skal fortsat være min – ikke virksomhedernes udstillingsvindue til mange tusinde potentielle kunder hver eneste dag.

Det håber jeg også skinner igennem i iBOLIGEN.DKs artikel om Sabinasverden lige HER

HVOR SØGER DU INSPIRATION?

Hvor søger du din boliginspiration? Jeg er nysgerrig efter at vide, hvor I finder jeres inspiration henne i dagens Danmark! I boligmagasiner, på blogs, Pinterest, Instagram eller noget helt fjerde?

Smid en kommentar ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS