Weekendens mini make-over

Vores kære udestue har længe higet efter en lille make-over.

Udestuen er blevet det sted, vi oftest samles som familie i sommerperioden. Den fører os ud til to mindre træterrasser, som forlænger udestuen, og er fuld af lys hele dagen lang.

Jeg har længe ville skabe lidt mere hygge og små rum til leg, så ungerne bare kan gå i gang med at lege, imens vi eksempelvis lige slubrer morgenkaffen i os i ro og mag.

Derfor fandt vi vores gamle runde bord frem igår og fik lavet en helt ny spisekrog under de hyggelige kurvelamper fra IKEA.

Runde borde kan bare noget og giver hurtigt ro og hygge til rummet. 

Skab plads til leg

Hvis du har børn i huset, kender du helt sikkert til små legoklodser overalt. De dukker op de underligste steder, og den mindste klods kan føles som en ond og sylespids tjørn kl. 23.30 på stuegulvet.

Av!

Problemet løses nemt ved at lægge en plade oven på en kommode, så barnet laver sin LEGO by på pladen og ikke på stuegulvet.

Vores søn elsker at bygge med LEGO og hele hans LEGO samling er flyttet ind i teaktræskommoden, jeg har fundet i storskrald for mange år siden.

Så åbner han bare skuffen, når han vil bygge med LEGO, og lukker den igen, når han skal “rydde op”.

Vi er selv ret glade for løsningen – både voksne og børn!

Blot et lille DIY tip hvis I også har en større samling LEGO liggende.

Lyst til en make- over

Ofte skal der ikke så meget til for at friske hjemmet op og give følelsen af “nyt hjem”.

Nu vi er i make-over hjørnet, husker du min DIY rullevogn, som vi slæbte med hjem fra et spontant loppemarked nord på. Grundet pladsmangel solgte vi den desværre, og jeg må indrømme, at jeg stadig savner den. Men omvendt fungerer teaktræskomoden virkelig godt til vores nye udestue.

Får du lyst til at lave en make-over, kan du finde inspiration til make-over med KABE, make-over af kontor, soveværelse eller make-over af børneværelse.

Måske til inspiration til en lille sommerferie make-over?

Tak fordi du læste med!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS