FØR og EFTER billeder: DIY rullevogn!

Endelig fandt jeg min rullevogn, skræddersyet til vores hjem!

Sidste år lavede jeg et af mine bedste loppefund. Jeg elsker at gå på jagt efter helt særlig loppefund, som ingen andre har. Ofte forelsker jeg mig i en farve, et materiale eller mangler lidt skævt nips til hjem.

Lur med hvordan du tryller en gammel reol om til en trendy rullevogn!

Rullevognen før og efter

Rullevogn i mit hjem

Vi er konstant på jagt efter gode lopper her i DIY-hytten og gerne lopper, der kan forandre stemningen i vores hjem og skabe en masse hygge på ingen tid! Rullevognen har stået på vores liste i snart et år og endelig fandt jeg et skelet til den!

FØR-BILLEDE

På vej hjem fra loppemarked.

EFTER-BILLEDER

Vores nye loppereol trængte til lidt rengøring, en plade og 4 hjul, jeg alligevel havde liggende i en kasse på mit kreakontor!

Min bedre halvdel Mr. Kiel har lavet den smadrede reol om til en super laber rullevogn med ganske få remedier.

I kan lure hans møbler og egne designs lige her på hans instagramprofil Roughstuffdesign.

Rullevognen pynter pt. i stuen og samler vores nips, planter og rejsefund. Den vil også shine i udestuen som blomsterbord, i soveværelset som skohylde eller på børneværelset som bogreol.

Hop ind på DBA, ELLOS eller IKEA, eller lav din egen rullevogn!

Vi pønser også på at sælge et par rullevogne videre. Kunne det have jeres interesse?

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

1 kommentar til “FØR og EFTER billeder: DIY rullevogn!”

  1. Pingback: Weekendens mini make-over - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS