Madplan: Aftensmad på 15 min.

Madplan: Aftensmad på 15 min. 

Vi skal tale om madplaner i dag, for min kæreste havde simpelthen disket op med dette lækre fad igår. Han har ikke blot selv lavet træfadet, men også sirligt placeret ingredienserne til aftenenes menu efter alle kunstens regler. 

MEGET INSTAGRAMVENLIGT (Han var ret stolt) og jeg krediterer selvfølgelig med endnu en “Ugens madplan”, som I tog virkelig godt imod sidst! 

Ligesom jeg skrev om i indlægget “Nem madplan til hele ugen”, så er jeg tosset med madplaner.

Det sparer mig både tid, penge og generel bøvl i hverdagen. Det er fantastisk at klare indkøb og madplaner først på ugen og have god tid til at hygge og være sammen om eftermiddagen efter skole/arbejde/institution! 

Jeg bruger denne blok fra Søstrene Grene til at lave vores madplaner. Jeg fandt den for et par måneder siden, så den burde stadig kunne opstøves.

Ugens madplan på 15 min. 

I denne uge har jeg forsøgt at finde 7 retter, vi kan lave på 15 min. Måske kan I tilføje en ret eller to til jeres madplaner derhjemme? 

Mandag

Sandwich med grønt, karry/mango creme (Købt i Rema 1000), humus, parmaskine og pålæg. 

Tirsdag

Grillede kyllingebryst (på gasgrillen tager det 5 min.), spidskålssalat, gnavegrønt og kogte nye Samsø kartofler. 

Onsdag 

Pita med falaffel (færdiglavede) med groftrevne gulerødder, gnavegrønt og humus rester. Ungerne får oftest skinketern til. 

Torsdag

Tacoskaller med oksekød, salat og tzatziki 

Fredag

Tærte (færdiglavet dej) med tomat og kylling + denne lækre græske salat fra Valdemarsro. 

Lørdag

Vi nupper sgu´et snobrød i haven og spiser koldskål til – hvis vejret arter sig! 

Søndag 

Pizza med familiens yndlingsfyld. Vi har fået en god deal med vores lokale pizzamand, som vi kan hente pizzadej hos til 40 kr. for 4 dejklumper. Så skal man bare pynte pizzaen og putte den ind i ovnen. Vi køber selvfølgelig også pizzaer hos ham et par gange om året. 

Faktas og Føtex´ færdiglavede pizzabunde på frost er også virkelig gode. De er LANGT bedre end de tynde “rul ud pizzabunde”, du finder ved siden af tærtedejen i kølemontren.

Du finder flere bud på hverdagsretter i sidste uges madplan

HVAD ER DER PÅ DIN MADPLAN? HVILKE RETTER ER POPULÆRE HJEMME HOS DIG? VI DU DELE MED OS ANDRE? ♥

[sc name=”hilsen” ]


Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS