Vil du med indenfor?

Det er vist længe siden, jeg har inviteret jer med ind på mit kontor! Her arbejder jeg hver eneste dag, og det er et af de steder i hele verden, hvor jeg føler mig allermest hjemme.

Her er dimser, plads og ro til at lave mine DIY-projekter og til at tænke kreativt! Jeg kan ikke tænke kreativt i et sort/hvidt rum med få, sterile arbejdsredskaber! Jeg beundrer folk, der kan bo helt skrabet og ustyrlig pænt. Men det fungerer ikke for mig.

Det må gerne være lidt krøllet, finurligt og kontrastfuldt!

Se om du kan finde lidt inspiration i mine små stilleben.

Vil du se flere glimt fra mit hjem og min hverdag?

Læs ​”HVAD LAVER EN BLOGGER EGENTLIGT?”  ​”MAKEOVER i mit hjem”   ​ “En helt almindelig dag på kontoret!”

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS