BLONDER: 3 styles som rocker din indre DIVA!

Sponsoreret

Gå sommersæsonen i møde med masser af feminine detaljer i din garderobe.

Jeg tipper om 3 styles, jeg faktisk boede I på vores nylige rejse til Rhodos. Blonder it is!

Jeg glæder mig altid overdrevent meget til at flashe ben og fødder, når sommeren er på vej. Der er bare noget dejligt ved at få fødderne i sandalerne og armene ud af den vamsede vinterjakke! Og kan jeg komme i nærheden af blonder, så jubler min indre gudinde. Selv om jeg ikke havde make-up på billederne her (eller faktisk på hele ferien), følte jeg mig stadigvæk feminin og sommerlækker!

Min helt egen hemmelighed er blonder – fra inderst til yderst!! Educe har sprøjtet bestsellers ud med blondestyles hele foråret. I har spurgt flere gange til disse styles, da jeg viste frem på min INSTAGRAMPROFIL ifm. vores nylige rejse til Rhodos. Så I får dem lige én gang til. Se hvor du kan få fingrene i EDUCE´s nye sommerkollektion henne nederst på DETTE site!

Billederne er fra vores sidste dag på Rhodos, hvor vi fandt denne lillebitte øde strand! Take me back!! ♥

Følger du Educe på INSTAGRAM og FACEBOOK, hvor du som en af de første får nye outfiits og kan deltage i lækre konkurrencer.

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS