EN HELT ALMINDELIG DAG PÅ KONTORET!

Da jeg for et halvt år siden afleverede min orlovsansøgning til min chef, var det med vaklende ben og sved på panden. Hvad nu hvis? Hvad med lønnen? Pensionen? Dagligdagen uden mine elever og kolleger? Må man gerne drømme og gå all-in på noget, som kan forandre ens liv 100 %? Svaret er: YES! Alt andet vil da være direkte TOSSET!

Et af mine mest læste indlæg til dags dato er DETTE indlæg, hvor jeg fortalte om min beslutning og nye liv. Og jeg har ikke fortrudt en eneste dag.

MIN ARBEJDSPLADS – MIT HJEM

Der sker dagligt små (og store) nye eventyr her på kontoret, nye samarbejdspartnere, bekendtskaber, jobs og opgaver til mig i Sabinasverden. Mit netværk er på under 2 år blevet enormt takket være min blog, Instagramprofil, Events, kontakt med mine kunder og et hav af mailkorrespondancer hver eneste dag!En af dem sidder lige her. Hun hedder Rikke Moritz og arbejder bl.a. for Anette Wille Jewellery, som jeg arbejder for på de sociale medier.

Vi har haft en DRØM af en arbejdsdag i dag i mit hjem med julestyling, hardcore planlægning og girlpower i verdensklasse! Jeg føler mig som en HELDIG kartoffel.

For en ting er at lave det man elsker hver dag. Noget andet er at kunne dele det med dejlige mennesker! Det er næsten halvdelen af festen!

 

HVERDAGSLYKKELIG…

Husk at nyde hverdagen – det er her, du skal være lykkelig og glad. Og kram dine kolleger lidt ekstra i morgen. Vær ikke bange for at skifte job, hvis du går med nye ideer eller ikke er HVERDAGSLYKKELIG! Der er nye veje til nye eventyr overalt!

Skåret ind til benet. Jeg har haft en møjdejlig dag. Endda med en lækker dame, som spreder ny energi nok til hele 2017 i mit hus. Herefter endte jeg som dommer til fodboldtræning med min søn og fik motion nok til hele ugen. Nu vil jeg smide benene op, flette fingre med Mr. Kiel over en god kop mokka og glæde mig til en ny dag på kontoret.

GOD TIRSDAGSKARMA til jer alle! ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS