UGENS HØJDEPUNKT: Verdens sjoveste arbejdsdag!

Der har været lidt stille her på kanalen den seneste tid. Jeg har ganske enkelt haft rigtig travlt, været græsenke og arbejdet på en helt særlig opgave. I kan læse hvilken i DETTE indlæg!

I onsdags gik det endelig løs og vi fik besøg af 3 skønne damer fra Klix Kommunikation.

Her er et lille glimt af dagen, hvor Sabinasverden og vores hjem for alvor var stylet og finkæmmet ned til mindste detalje.

Når en stylist, fotograf og journalist rykker helt over til det mørke Jylland (aka Århus) for at skyde billeder og lave interview i ens hjem, går typer som mig helt i selvsving. Ikke med at gøre rent – det har vi faktisk betalt os fra og nullermænd ses heller ikke på billeder! Men med at style og lave DIY møbler med min bedre halvdel Mr. ROUGHSTUFFDESIGN .

Vi havde lignende besøg af HOUZZ i efteråret, men denne gang er det et stort dansk magasin, vores DIY-hjem skal i.

DERFOR GÅR JEG I SELVSVING!

En ting er, at jeg ELSKER at vise vores hjem frem!

Jeg er pavestolt stolt over det kæmpestore renoveringsarbejde, vi har gennemgået de seneste 8 år! Hver en centimeter fra gulv til loft er renoveret, hver en væltet mur og dør er bygget op igen. Vi har fået to børn midt i byggehelvedet, 1 stationcar, 2 kajakker, 1 udekøkken og 3 virksomheder…. og vi er (fandme) stadig sammen! En bedrift der i sig selv kræver mindst en nobelpris – eller to!

Tilbage til besøget i onsdags.

En anden ting er, at vi gerne vil vise danskerne, hvordan man indretter sig med andet end pæne, stilrene designermøbler. Man skal kunne mærke, hvem der bor i hjemmet, og ting må gerne overraske. For mig er vores hjem rammen om vores liv, ikke kun et pænt sted, jeg viser frem på de sociale medier.

Lige præcis måden hvor på vi indretter os, løser vi allesammen på vores helt egen måde. Derfor elsker jeg at bladre løs i boligmagasinerne. Det er lidt ligesom at få lov til at TYVSTJÆLE ideer, andre har gjort sig umage med at få. Og når man som mig slår sig op som DIY-tosse, har vi givet den lidt ekstra gas med projekterne op til vores besøg i onsdags.

Der burde være masser af boliginspiration, små stilleben og kreative løsninger til jer derude, som elsker gør-det-selv projekter! De tre damer nedenfor kan trylle, så I kan godt glæde jer!

ET PAR TRAVLE UGER

Lad mig bare være ærlig. Jeg har ryddet op, dimset rundt og lavet små og store DIY-projekter i flere uger!

Det blev til 5 nye DIY-projekter

  • Et udekøkken (som I får at se i næste uge)
  • Et nyt sofabord
  • Et nyt DIY-spisebord af storskrald
  • En plantekumme
  • En ny løsning til alle vores sko.

SOMMERKAGEN OVER DEM ALLE

Artiklen bliver sandsynligvis en sommerartikel. I hvert fald artede det danske vejr sig fra sin allerbedste side og jeg nåede lige at bikse min yndlingskage sammen. Pavlova sommerkagen – en af de kager, du kan forberede dagen før og tilberede på 30 sekunder.

Jeg skal nok smide opskriften på bloggen en af de kommende dage!

Summasummarum. Dagen forløb som den skulle, der blev skudt en hulens masse billeder og jeg nåede at rydde gulvet for legoklodser!

Nu glæder jeg mig til at få at vide, hvilket magasin artiklen bliver solgt ind til og hvornår den kommer i. Har selvfølgelig et favoritmagasin, men det holder jeg mig for mig selv! 🙂

Vi har allesammen arbejdsdage, som er sjovere end andre. Arbejdsdage som faktisk ikke føles som arbejde, men nærmere er det sjoveste i hele verden.

Sådan havde jeg det i onsdags.

Så hvis I ikke kan se mit ansigt for bare rynker, er det faktisk smilehuller.

Lykkelige smilehuller på en glad, gammel DIY- dame i vores (næsten) færdige DIY-hytte! ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS