BOLIGREPORTAGE: MIT HJEM PÅ HOUZZ

For 3 måneder siden havde jeg besøg af journalist Sanne Kragelund og fotograf Mia Mortensen. To knalddygtige kvinder, der begge arbejder for Houzz.dk.

Boligreportagen “Fra håndværkertilbud til Sabinas imponerende DIY-hjem” skildrer forvandlingen fra Århus´ grimmeste hus til vores drømmehus. Jeg kan vist roligt sige, at det bestemt ikke kun har været en dans på roser! Læs med og kom med ind i hver en lille krog i Sabinasverden.

Artiklen kan læses lige HER

Billederne i indlægget er taget af dygtige Mia Mortensen for Houzz.dk

Houzz er oprindeligt er en inspirationsplatform med mere end 40 millioner boligejere, arkitekter, eksperter og boligindretningsentusiaster i hele verden. Man kan sammenligne Houzz med Pinterest indenfor design og byggeri. Et stort netværk af passionerede folk, som deler deres viden og ekspertise ét sted.

Som gør-det-selv folk gennem 7 år er det en stor ære, at vores hjem nu ligger online og kan inspirere andre rundt om i hele verden. Et projekt der har kostet blod, sved og ALT ALT for mange timer på lossepladsen!!

…. vel og mærke med en 1 årig i huset og 3 måneder uden køkken med KÆMPE gravid babybule lige op mod terminsdatoen.

Lad mig være helt ærlig! Det har været DRØN hårdt og vi fortjener ikke kun en hulens masse timer med benene oppe, men en hæderspris for at være sammen i dag.

At bygge om OG bo midt på byggepladsen er kun sexet og VILDT spændende på film. Jeg har været ved at EKSPLODERE, når folk udtalte sig om vores projekter uden selv at have bygget om (med eller uden en lille trold rendende om benene 24/7).

Byggeprojektet er nok den største PARUDFORDRING, jeg nogensinde kommer til at opleve.

Men vi klarede det sgu – sammen! Endda med 2 små guldklumper i DIY-huset!

HIP HIP HURRA for kærligheden og HUNDREDEVIS af timer i byggemarkeder i mega klamme arbejdsbukser og uglet malerhår! Jeg har SAVNET min make-up pung, rene bordflader og duften af Ajax ubeskriveligt meget! ❤

STUEN MED DIY-MUREN

“Jeg er ikke bange for at lave fejl! Og heller ikke for at skifte retning og skyde forbi.

Det værste ville være at sidde en dag og fortryde, at man ikke fik udlevet sine drømme”.

Artiklen læses HER

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

3 kommentarer til “BOLIGREPORTAGE: MIT HJEM PÅ HOUZZ”

 1. Hej Sabina
  Jeg var lige ved at få kaffen galt i halsen da jeg læse i din bolig reportage, at I selv har malet den røde sandstensvæg, som oprindelig var hvid.
  JEG har nemlig præcis den udfordring.

  Vi har for 5-6 år siden (da alt skulle være hvidt) malet en indvendig rød murstensvæg hvid!
  Det fortryder jeg bitterligt i dag, men sket er sket.
  Var det også det der var sket for jer – eller var det hvide mursten I ville have røde??

  Har du overhovedet lavet et blogindlæg om måde og metode, for jeg kan ikke finde det på din blog? 🙂

  Vh Gitte

  1. Kære Gitte! FEDT at du skriver og spørger! Vi havde helt hvide mursten og hvid mørtel, og ønskede et andet udtryk i vores hjem. Jeg har desværre ikke en DIY guide her på bloggen, men den er på min liste! Vi malede hver eneste mursten i forskellige nuancer og murede fugerne bagefter. Mon I kan gøre det samme? Har du søgt på youtube? Mon ikke der ligger en komplet guide til dig? Ellers vil jeg gerne hjælpe dig og se om jeg kan finde en! /Sabina

   1. Hej igen
    Tak for LYNHURTIGT svar…
    Okay, så I havde hvide mursten.
    Mit problem er at de VAR røde og så malede jeg dem hvide og nu har jeg fortrudt! 🙁
    Jeg har forsøgt at finde svar på nettet/YT – uden held.
    Der er massevis af løsninger hvis det er spartlet/filset murværk, men ikke indvendig malet mursten.

    Nå, men så kan jeg jo glæde mig til når du kommer til det indlæg og dine malede mursten, for det kunne måske være løsningen.

    Jeg overvejer faktisk at tage vores rystepudser og gå gak-gok på væggen – For måske vil det give en fed effekt hvor der er lidt hvid maling hist og pist.
    Alternativt er kemikalier og det er jeg ikke så vild med at skulle bruge indendørs.

    Tak for din respons 🙂
    *Gitte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS