TRENDS 2018: Nyheder fra Coop til dit hjem

Jeg har i lang tid kigget efter lidt nyt til vores hus for at gøre starten på 2018 lidt mere kontrastfuld og ikke mindst HYGGELIG.

Heldigvis bevæger vi os mod flere farver i indretningen, nye spændende materialer og knap så meget hvidt i hvidt.

Det er stadig tilladt at mikse materialer på kryds og tværs – selvfølgelig også med personlig ting fra gemmerne! Det er jo det, der gør at vores hjem skiller sig ud og ikke ligner hinanden.

Jeg har spottet lidt nyheder fra Coop, som I helt sikkert vil kunne lide.

Boligtrenden 2018

YES! Endelig!

Boligtrenden gør oprør mod det minimalistiske, enkle hjem. Ting må gerne larme lidt og allerhelst med små personlige fortællinger.

Vi vil fortsat indrette vores hjem med velour, hør, hessian og bambus, men også strik, messing og sort matte lysestager, armaturer m.m.

Måske kan I finde lidt inspiration til at forny jeres hjem hos Coop.

Jeg drømmer om den sorte rullevogn til mit kreakontor fuld af mine mange materialer, pensler og bøtter og den sorte PÆNE fletbænk foran mit hus.

Og så selvfølgelig den smukke sengegavl til alt mit tøj. Kan I se det for jer? Påfuglevinger som walk-in closet? Det bliver da ikke meget mere tjekket!

Alle møbler kan findes i butikkerne og shoppes online fra uge 8. Så der er tid til at spare lidt op, eller måske få solgt de møbler, du allerede har stående derhjemme!?

Bare et lille tip herfra!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS