Vind et designerur fra ChrisCopenhagen

Indlægget er sponsoreret af ChrisCopenhagen

Trænger du til lidt selvforkælelse?

Måske kender du allerede ChrisCopenhagen, det danske brand bag scandinaviske og stilfulde designerure. Jeg har jagtet et ur med sort urskive uden for mange detaljer længe.

Og nu fandt jeg endelig et.

Er det ikke fint?

Cool enkelt design

Jeg har faktisk ikke gået med ur i flere år, og har for det meste min iphone liggende i tasken eller på køkkenbordet på lydløs om aftenen.

Nu kan jeg endelig se, hvad klokken er!

Jeg har valgt dette sorte, enkle design. Uret hedder CCL1002 KNIPPELSBROEn fin detalje er, at alle urene er opkaldt efter steder i København og har en lille fortælling knyttet til hvert design. Det er noget, der luner hos den forhenværende dansklærer!

VIND ET DESIGNERUR

(Værdi op til 1499 kr.)

Det eneste krav jeg stillede, for at lave dette indlæg, var at jeg måtte forkæle en af jer med et valgfrit ur.

Så kære læsere – ønsk løs!

For at deltage i konkurrencen skal du hoppe ind på ChrisCopenhagen og finde det ur, du bedst kan lide og skrive det i en kommentar nedenfor. Du skal hverken følge nogen eller opfinde den dybe tallerken. Bare FORKÆLE dig selv eller en du holder af!

Der er frit valg mellem et HERREUR eller DAMEUR! 

Jeg finder en vinder tirsdag den 23. januar!

Held og lykke! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

104 kommentarer til “Vind et designerur fra ChrisCopenhagen”

 1. Sanne Rasmussen

  Storkespringvandet i sort til herrer ville være super flot til min kæreste! Han har ikke gået med ur i lang tid, da jeg desværre kom til at ødelægge det, jeg gav ham for snart 3 år siden ?? måske det er på tide han får et nyt? ?

 2. Anne Sofie Skou Jessen

  Enkelt og super fint design. Tak for den præsentation.
  Jeg vil elske at gå med uret “ CCL 1001 Det Kongelige Bibliotek”

 3. Ditte Foller Larsen

  Jeg ville elske at forære min fantastiske kæreste og nybagte far til vores lille datter et sådan ur, da han elsker ure ? ? det skulle være “CC1009 Bredgade” som kunne pryde hans håndled ??

 4. Hvor er urene også bare smukke ?
  Jeg vil vælge CCL1009 RÅDHUSET. Keg er også helt vild med at det er så enkelt og med smukke gyldne detaljer ?

 5. Trine Lesemann Amstrup

  De er virkelig flotte alle sammen – det er jo nærmest svært at vælge! Men Langebro-uret minder mig om da jeg boede på Amager, og cyklede ind til Kbh. Centrum over Langebro. Så det må være det jeg skal forkæle mig selv med 🙂

 6. God lørdag formiddag Sabina,
  sikke en dejlig giveaway, et smukt dyrt designerur fra Chriscopenhagen:-)
  Jeg ville gerne prøve at vinde det til min smukke unge men kræftsyge datter, hun fik ødelagt sit gamle ur i et fald (hendes ben har taget skade af kemokuren, så hun falder ofte), men dette helt igennem flotte designer ur vil min datter elske:
  https://media.chriscopenhagen.com/media/catalog/product/cache/3/thumbnail/300x/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/c/c/ccl2003.jpg
  Håber du får en dejlig mild weekend:-)

 7. Sikke nogle fine ure! Jeg mangler også et – og lige som dig har telefonen længe været brugt til at tjekke tiden. Jeg kendte ikke ChrisCopenhagen, men der er jo virkelig mange lækre ure som kan komme på ønskesedlen. Jeg trænger til forkælelse, og skulle jeg begrænse mig til et ur ville det være CCL1001 det kongelige bibliotek (stedet, hvor tiden næsten kan stå stille – jeg har nemlig brugt uendelig mange timer på at studere og læse op til eksamerne der?)!

 8. Min kæreste har længe ønsker sig et lækkert ur i stilrent design. Alligevel er det ikke lykkedes ham at finde det rigtige. Jeg håber at kunne give ham cc1010 “Trianglen” til hans fødselsdag ? Det ville han elske

 9. Pernille Kismer Pedersen

  Jeg ville super gerne vinde uret der hedder Østerbro. Flot og blåt, som jeg kan lide det.

 10. Sikken en skøn giveaway! Har ikke noget ur lige pt og det irriterer mig så meget. Jeg mistede mit gamle ur på en sommerferie i sommers og pga SU livet har det ikke lige været en prioritet at få købt et nyt. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde kunne jeg godt tænke mig uret “det kongelige bibliotek”. ????

 11. Jeg er vild med ccl2002 Islands brygge.

  Præcis som dig bruger jeg også altid min iPhone, men desværre er det ikke altid så praktisk når jeg rejser, så et armbåndsur ville være perfekt som tilbehør til 2018 ❤️ ?

 12. Marlene Iversen

  Wauh hvor er de smukke! Jeg har længe været på jagt efter et armbåndsur, da jeg efter 15 år uden armbåndsur igen har fået lyst til at bære et. Skulle heldet være med mig ville jeg elske at vinde ‘Østerbro’, det er simpelthen så smukt og klassisk.

 13. NATIONALMUSEET vil jeg E L S K E at vinde. Det er så unikt, så smukt og fuldstændig fantastisk. Jeg er nødt til at vinde det ?????

 14. “Knippelsbro”, som du også har valgt, er virkelig flot og jeg ville elske at vinde det som en barselsgave til mig selv ???

 15. Ej seriøst, har aldrig kendt til det ur-mærke før ? Hvor er det lækkert!!
  Jeg er helt pjattet med Christiania uret, det ville jeg ufatteligt gerne vinde ? Det har virkelig noget elegance over sig ??

 16. CCL1002 KNIPPELSBRO – jeg er vild med det samme ur, som du har valgt. Sort, enkelt og stort nok til at man rent faktisk kan se klokken, og så passer det til alt. Smukt ur som jeg med glæde gerne vil vinde <3

 17. Årh, det ville være perfekt! Mistede mit ur her i efteråret og savner sådan fornemmelsen af at have ur på. Helt klart Christianshavn uret!

 18. Charlotte Amalie Vang

  Jeg er fuldstændigt fortabt i CCL1002 Knippelsbro og i de søde navne til de her ure! Islands brygge er også et hit, men Knippelsbro må være favoritten!

 19. Mie Elisabeth Pihl

  Selvforkælelse er en sjældenhed – så hvis man kunne få hjælp til dette, skulle det være uret; CCL2001 CHRISTIANSHAVN???????⏰

 20. Dorthe sørensen

  vil elske at vinde /ccl1009-radhuset…. trænger virkelig til lidt medgang og forkælelse i hverdagen og vil elske at kunne se på noget smukt hver dag

 21. Camilla Sandfeld

  Hvis jeg skulle vælge til mig selv, skulle det være det smukke ‘Strøget’.
  Men kunne godt finde på at forkæle min skønne kæreste med ‘Axel torv’ – han har aldrig haft sådan et lækkert ud, man bare har lyst til at have på hver dag?

 22. Annett Andersen

  Jeg kunne ønske mig Storkespringvandet. En gave til min mand. I mine helt unge dage, hang jeg og mine venner ud ved Storkespringvandet. Sad der hele dagen og kiggede på mennesker, der hastede forbi. Nok fordi de havde et ur, de vidste de var sent på den.

 23. Kiri Juna Barrit

  Wow sikke smukke ure, svært blot at vælge et. Jeg vil forkæle mig selv med uret CCL2004 national museet . Håber virkelig jeg bliver den heldige ????☺️❤️

 24. Jeg brugte hele december på at finde et pænt ur uden læderrem til min søster, der er veganer. Så jeg vil virkelig gerne vinde CCL2003 CHRISTIANIA, da det er mega flot og ser ud til at være helt uden dyr 🙂

 25. Emilie Skovdal

  Jeg ville elske at forkæle mig selv med ccl1009 Rådhuset! Det er det fineste ur jeg længe har set ?

 26. Stephanie Joan Kjær Scott Green

  De er jo alle sammen bare vildt flotte – så det er jo helt svært at vælge, MEN min favorit må være CCL1009 RÅDHUSET ??

 27. Louise søndberg christensen

  Ej hvor er det svært. De er jo vanvittig smukke. Både knippelsbro og Christianshavn er vanvittig smukke ure

 28. Jeg synes det du har fundet er super flot ? Bruger selv mest guld, men har også ledt efter et med sort skive, så jeg ville elske at vinde CCL1009 RÅDHUSET ????

 29. Julie Kaad Jensen

  Jeg ville elske at få CCL1001 DET KONGELIGE BIBLIOTEK, det er simpelthen så fint og flot klassisk ur ??????

 30. Julie Kaad Jensen

  Jeg ville elske at få CCL1001 DET KONGELIGE BIBLIOTEK, det er simpelthen så fint og flot klassisk ur ??????

 31. De er smukke alle sammen?? Jeg ville elske at forkæle min dejlige mand med et Trianglen ur, som tak for det virkelig store læs han pt trækker på hjemmefronten??

 32. Jeg ville elske at forkæle min dejlige mand med et Trianglen ur, som tak for det virkelig store læs han pt trækker på hjemmefronten??

 33. Christina Nymark

  Smukke ure ❤ Jeg opgav for mange år siden at finde et pænt ur fri for nikkel. De herreure jeg forelskede mig i var desværre et tand for store. Jeg ønsker mig Knippelsbro (man bliver jo helt nostalgisk over de navne der henfører til Københavnerlivet før de tre børn kom til verden). Med et armbåndsur kan jeg forhåbentlig lettere slippe mobilen som nu fungerer som ur…. og desværre så ofte bliver taget i brug når man så alligevel har den i hånden ?

 34. Helle Abildgaard

  Sikke flotte ure!!! Synes Cc1010 Trianglen er vanvittig flot, men også Knippelsbro -har svært ved at vælge. Er vild med begge❤️

 35. Lækkert .. Jeg vil forkæle mig selv ❤ kan godt li din sorte, men også denne her CCL2004 NATIONALMUSEET

 36. CC2001 AMAGER herre uret. Kunne være så dejligt at give min kæreste en forsinket julegave .. havde nemlig ikke midlerne til det til jul – men en forsinket gave er vel også helt ok .. og så sådan en flot ur , han ville blive elle vild ?? held og lykke til alle . Knus

 37. Dorte Christiansen

  Jeg vil super gerne vinde et stk. Knippelsbro og forkæle mig selv med det. Mit ur er efter mange gode år lige gået i stykker, så jeg håber at jeg kan vinde et nyt??

 38. Knippelsbro ville jeg gerne forkæle mig selv med – hvis jeg stadigvæk kan nå at være med i lodtrækningen ?

 39. Katrine Lindegaard

  Ville forkæle mig selv med et Christiania ur? Mangler lige præcist sådan et lidt finere ur til specielle lejligheder?

 40. Hvor er de bare fine allesammen! Jeg ønsker mig Knippelsbro❤️. Hundevapsen har nu spist 2 urremme, og mit andet ur virker ikke, så et nyt ur vil være så kærkommen?

 41. Åh hvor kunne det være fantastisk at vinde det smukke Christania ur i rosenguld. Har længe tænkt, at jeg gerne ville løsrive mig mere fra mobilen og ikke at være afhængig af uret på mobilen, vil absolut hjælpe på det ?

 42. KONKURRENCEN ER SLUT. Vinderen blev Rikke Maul.

  I kan se lodtrækning på Instagstory her til aften! Tak for jeres deltagelse!
  KH Sabina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS