Mit liv som selvstændig: Hvad skal der ske i 2018?

Selvstændig på hjemmekontoret

Hvordan går det med at være selvstændig? Hvad bringer 2018? Arbejder du stadig hjemmefra på kreakontoret?

Det er efterhånden længe siden, jeg har opdateret jer med en status på mit liv som selvstændig.

Jeg har længe haft brug for nye tiltag, men har ikke haft overskuddet til at sige dem højt, tro på dem og udleve dem. Men de kommer i 2018!

At arbejde hjemmefra

Min arbejdsdag foregår stadig for det meste hjemmefra på mit hjemmekontor! Og jeg elsker det fordi det er mit og emmer af god energi, jeg brug for i en benhård branche som selvstændig i en lillebitte enkeltmandsvirksomhed.

At arbejde selvstændigt er ikke lutter lagkage – langt fra endda!

Men jeg elsker at være min egen chef, have 4-5 timer sammen med mine børn hver eftermiddag og skabe nye eventyr på mit (stadig) lillebitte kontor!

2018 byder heldigvis på helt nye muligheder for at udvide min forretning på flere måder. Jeg har brug for meget mere plads og det hører I mere om, når vi kommer tættere på sommerferien! Før har jeg ikke selv en færdig køreplan.

Men forhåbentlig kommer jeg til at møde rigtig mange af jer. Det i sig selv bliver simpelthen så hyggeligt! Og så skal jeg tilbage til alt det kreative, som jeg ikke har prioriteret nok i 2017.

Det er her mit hjerte banker – det er det, der gør mig glad!

Min fremtid: En lille teaser!

Men jeg kan afsløre, at jeg allerede nu er gået på loppejagt og skal have samlet en masse lækkerier sammen!

Forleden faldt jeg over denne PÆNE bøtte til den nette sum af 75 kr. Den er perfekt til at opbevare papirruller i og kan også bruges som urtepotte.

Mit hjemmekontor betyder rigtig meget for mine små processer og den måde jeg arbejder procesorienteret på. Nogle ideer kommer ud af det blå, mens andre kommer ved at jeg finder nogle gamle stof- eller papirrester frem og kigger i mine gemmer!

Fælles for alt hvad jeg laver er, at jeg elsker mit arbejde og føler mig fri til at eksperimentere og være kreativ hver eneste dag. Men det kræver at jeg holder orden på kontoret og har ro i hovedet!

Sådan har vi helt sikkert allesammen vores små strukturer og rutiner.

DO WHAT YOU LOVE

… en vigtig sætning som fik mig til at sige op for 2 år siden.

Den sværeste beslutning i mit liv til dags dato! Uden sammenligning!

Men jeg har forelsket mig i de mange muligheder mit job som selvstændig giver mig (og min familie, ikke mindst!), de mange kreative folk omkring mig og muligheden for at skabe min egen fremtid.

Når det er sagt, savner jeg at undervise og interagere med andre mennesker, og har gjort det siden den dag, jeg sagde op og (næsten tudende) afleverede mine nøgler til min daværende chef på en stor folkeskole i Århus.

Derfor kan jeg slet ikke vente med at komme igang med at undervise igen og lave workshops i brugen af instagram rundt omkring i hele landet. Siden i mandags har vi oprettet workshops både i Århus, Horsens og København, og glæder os over, at så mange af jer allerede har tilmeldt jer! I er simpelhen for vilde!!

Se kommende workshops HER!

Følg din mavefornemmelse

Min mavefornemmelse siger mig, at 2018 bliver et stort år for min lille forretning. Stort på den måde at jeg er ved at finde ind til kernen af det, Sabinasverden står for og som gør mig glad hver dag. Jeg skal fortsat blogge på fuld tid, men har allieret mig med et par stærke og kreative kvinder, så jeg kan variere min hverdag og være kreativ på flere plan.

For selv om man synes, man har styr på alting, må man gerne spørge om hjælp og dele sine ideer med andre. Sammen er vi stærkere – sammen har vi det sjovere, ik?

Jeg nåede aldrig at skrive mine nytårsforsæt ned, så nu vil jeg bruge min energi på at følge min mavefornemmelse, i stedet for at jagte en masse mål. De ændrer sig alligevel heletiden – i hvert fald for mig.

Det eneste mål for 2018 er: DO WHAT YOU LOVE – og gør det ordenligt!

2018 – jeg er klar! ♥

Er du god til at følge din mavefornemmelse? I hvilke situationer har din mavefornemmelse gjort noget godt for dig? 

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

1 kommentar til “Mit liv som selvstændig: Hvad skal der ske i 2018?”

  1. Pingback: Kan I gætte den nye farve på mit kontor? - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS