Smukke gaver til bryllup, studenten og festen

Annonce for Vissevasse

Skal du give en fin og helt speciel gave til brudeparret, barnedåben eller til en helt særlig person, har jeg tryllet lidt med Vissevasses genanvendelige everwrap gavepapir.

Gavepapiret fra Vissevasse findes i 7 forskellige designs i det blødeste luksus materiale ( det føles som papir, men det er plastik), som ikke kan rives over!

Jeg har lavet en ny inspirationsfilm til jer med et par simple tips, som får dine pakker til at shine på ganske få minutter! Måske til brylluppet eller den kommende studenterfest?

Lær at binde en smuk sløjfe og se, om du kan spotte mine 5 små DIY´s? ♥

Du skal bruge

  • Gavepapir fra Vissevasse
  • Silkebånd eller almindelig gavebånd
  • Perler eller pyntesten
  • En saks
  • Fjer og tørrede blomster som pynt

Vissevasse designer også virkelig fine postkort. Jeg kan særligt godt lide postkortet “Basket of love” og “Shoelaces”.

Der findes ikke noget bedre end et personligt håndskrevet postkort, og Vissevasse laver dem til bl.a. sommerfesten, fødselsdagen og studentergildet.

Inspirationsfilm og DIY

Jeg har efterhånden lavet en del film med Vissevasses pæne gavepapir, fordi jeg ikke kan lade være og fordi Vissevasses Everwrap gavepapir uden tvivl er markedets allerfineste! Både i design og i den bæredygtige ånd med omtanke for miljøet!

Gavepapiret kan nemlig ikke rives over, er lavet af plastik og kan genanvendes som plast. Det geniale er, at du nemt kan fjerne tapen og genbruge papiret igen år efter år.

I Danmark bruger vi 800 mio. tons gavepapir hvert år. Et svimlende højt tal hvis du spørger mig.

Skulle vi ikke genbruge gavepapiret sammen og passe lidt på verden? Der er vel altid en lille anledning til at give en gave væk ♥

Er du til origami og DIY kan du bl.a. finde inspiration i mine film om bordpynt og indbydelser og den ekstravagante DIY-film til finere fester og bryllup – med et brus af champagne til sidst!

Nu ved du, hvor du kan finde inspiration, hvis du skal til bryllup, dåb, fødselsdag eller studentergilde i den nærmeste fremtid! ♥

Tak fordi du kiggede forbi Sabinasverden.

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

1 kommentar til “Smukke gaver til bryllup, studenten og festen”

  1. Pingback: Pynt, gavepapir og papirvifter - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS