Pynt, gavepapir og papirvifter

Annonce for Vissevasse

Pynt du kan lave på 15 min.

Årets store trend i efteråret 2019 er papirsvifter, og vi skal selvfølgelig lave dem selv.

Jeg har endnu engang lavet en tutorialfilm til jer for Vissevasse. Denne gang med temaet FEST og ORIGAMI!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at pynte op med hjemmelavet pynt og allerhelst pynt, man kan genbruge igen til næste fest! Og så må det gerne være pynt, jeg kan lave sammen med mine børn eller imens jeg ser en god serie i kukkassen!

Du kan lave dine egne papirvifter med det pæne everwrap gavepapir fra Vissevasse, som netop har lavet nye designs. Jeg er især vild med DETTE og DETTE. Se lige kombinationen af farverne og de små guld agern! Mit æstetiske øje kan ikke få nok!

Jeg har været i god tid og lavet håndlavet pynt til min fødselsdag søndag d. 22 september, hvor jeg traditionen tro samler mine nærmeste damer til dameaften!

Se hvor nemt du laver dine egne papirvifter.

Du skal bruge

Det særlige ved Vissevasses everwrap er, at der er print på begge sider.

Den helt store forskel fra andre gavepapir er at everwrap er lavet af 100 % plastik og er meget slidstærkt. Det kan simpelthen ikke rives over og kan genbruges år efter år. Det kan sågar genbruges som plastik!

Pænt bæredygtigt gavepapir – det kan vi godt lide! ♥

Fik du set mine turorialfilm med smukke gaver til den særlige fest, bordpynt på 10 min. og min film med indbydelser i vaskeægte 80´er stil! 

Rigtig god fornøjelse!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

1 kommentar til “Pynt, gavepapir og papirvifter”

  1. Pingback: Gavepapir og inspiration til flotte julegaver - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS