Kærlighed, royalsnegle og fødselsdag!

“Moaaar! Hvor gammel bliver du egentlig i dag?”.

Hvis I spørger mig, så er det stadig 25 sensomre ….. plus det løse, ik?!
Jeg går nemlig ikke så meget op i alder. Det er jo bare et tal!
Hvis I skulle være i tvivl, så har jeg fødselsdag i dag.Jeg sidder i skrivende stund på Cafe Casa Blanca midt i Smilets By med solstråler i mit face, mokka på den ene side og hindbærsnitter på den anden side.
En af mine skønne svigerinder har kørt 45 min. for at fejre mig i 2 timer og brunche den. Dælme sødt! Hun har netop vendt snuden hjem ad og jeg sidder alene og nyder varmen, den 3. kop mokka og freden! AHHH!
BRUNCH PÅ CASA BLANCA
Jeg er nemlig græsenke med 40-50 timersarbejdsuge, små kids og husmorhalløj i 6 hele dage, og skulle derfor også være alene hjemme på min fødselsdag. Troede jeg!

Men i går aftes kom Mr. Kiel hjem, blot for at kunne vågne op ved siden af mig, servere det skønneste morgenbord inkl. den obligatoriske fødselsdags royalsnegl og fejre mig sammen med vores små rødder! Og køre afsted igen i morges.Fandme et sødt træk.

I aften er the kids og jeg inviteret på fødselsdagsdinner hos gode naboer, og min søster og en sød gammel veninde har også inviteret på aftenhygge!

Hvordan skal jeg beskrive det?Føler mig på alle måder fyldt op med kærlighed og betænksomhed af dejlige mennesker og hele 4 slags kager i min mave. Så pyt da med at jeg (igen) glemte at vaske hår i går, er 117 mails bagefter, ikke har nået at lægge pæn makeup og at fugerne i panden bestemt ikke er blevet mindre synlige siden sidste 22/9!

Dagen i dag er min!  Og der er endda hele 10 timer tilbage af den!

Vil hoppe på jernhesten og hente mine rødder tidligt i dag!
Husk at proppe en ekstra sukkerknald i din latte eller nuppe en ekstra lang frokostpause! Jeg giver sgu! Det er jo kun d. 22. september 2016 én gang!!….. Sagde den unge dame på præcis 34 år! HALLELUJAH!!

Hvis du har tid og lyst, så smid lige en bette fødselsdagsstemme efter Sabinasverden som Året Blog 2016!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS