EKSPERIMENT: 7 dage uden Iphone! 

Kender I det?

Man skal liiiige tjekke sin telefon? DÅRLIG vane!! Faktisk en af dem, jeg er allermindst stolt af!I indlægget HER sagde jeg FARVELLER til min telefon i hele 7 dage. Det viste sig at være verdens bedste beslutning! Læs med og se, hvad jeg gik glip af!

INGEN TELEFONER I SOVEVÆRELSET

Personligt kvittede vi telefonerne i soveværelset for snart 1,5 år siden pga. mobilstråling og fordi vi hellere ville sige godnat til hinanden ♥ Men er vi begge slemme til at arbejde for meget og er online næsten 24/7 som selvstændige i egne virksomheder – på nettet.

IPHONES STYRER VORES LIV!   

MEN. Min stresstærskel bliver påvirket af at have iPhonen inden for rækkevidde. Vores telefoner er jo omdrejningspunktet for rigtig meget i vores liv. Apps. Kalendre. Mails. Sociale medier. Men det er ikke uden omkostninger, folkens!

NEGATIV INDFLYDELSE

  • Min iPhone afbryder mine tanker og alt det, jeg laver med venner og familie.
  • RINGETONER. Jeg hader ringetoner! Derfor er min iPhone næsten altid på lydløs efter kl. 16. Og jeg er ved at springe i luften over folk der tager deres telefon imens man spiser eller er på cafe. Decideret uhøfligt!
  • TO-DO-LISTER på job. Jeg burde altså liiiiige følge op på…
  • TO-DO-LISTER privat. Gud! Bedste venindes barn har vist fødselsdag. Ind og tjekke. Nej. Pyh! Det er først på mandag!- SMS´er. Fik jeg egentlig svaret…?
  • INSTAGRAM. De der sneakers er faktisk ret fede… Må liiiige ind og søge…. 15 min senere…. øv ikke i min str.
  • Smartphones er tidsrøvere! Scrolle op og scrolle ned. Hvor mange timer bruger du mon med din iPhone i hånden om dagen?

RESULTAT AF 7 DAGE UDEN TELEFON

  • Jeg har været følt mig mere afslappet.
  • Falder i søvn med det samme. Tit ligger jeg vågen 30-60 min. i tankemylderet!
  • Jeg har været mere nærværende og haft tid til “bare” at være mig, mor og kæreste!
  • Gearet helt ned! Hvorfor ligge og kigge ned i en skærm, når man er omgivet af smuk natur, koralblå pools og dejlige mennesker?

OFFLINE – MEN 100 % TILSTEDE!

Mon jeg egentlig er gået glip af noget på Instagram, Facebook, snappen eller forretningsmæssigt?Jeg ANER det ikke! Min feed på INSTAGRAM er kun 3 timer gammel. Resten er væk! Gone! FARVELLER!Derimod har jeg fået 100 % af vores ferie til Marbella (v. Malaga) med!

Og den var eddermame lækker!

STIK MIG EN HØJRE!

Forrige uge læste jeg et citat på Instagram. Det liv, du lever, er det liv, du får! Egentlig ret tankevækkende…! Jeg vil gribe i egen barm og blive bedre til at være offline og lade telefonen ligge i tasken!! I hvert fald når der er andre tilstede!Så stik mig en højre, hvis I ser mig med telefonen i hånden!

TAK ♥

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS