NOMINERET TIL ÅRETS BLOGPRIS 2016!

På bloggens 2 års fødselsdag modtog jeg en af de bedste mails – nogensinde!! Sabinasverden er nomineret til Årets BLOGPRIS 2016 i kategorien “Håndværk og kreativitet”!

Min lillebitte blog! Jeg har allerede åbnet en flaske champagne og er simpelthen så glad og pivstolt! I kan stemme på mig lige HER!

Mit hjerteblod. Tusindvis af arbejdstimer. Mine drømme. Min passion. Nu mit arbejde. Lykkelig findes i mange afskygninger. Men denne her form for anerkendelse føles faktisk ganske godt. Nærmest fra hårrod til storetå!

I afgør hvem der vinder!

Dommerne har valgt 7 blogs ud i min kategori. Jeg er oppe mod nogle virkelig dygtige damer + hele Søstrene Grenes DIY univers! Så jeg har brug for hver en stemme fra jer! Det kræver blot et navn og en email – så prik til manden og børnene i sofaen! 🙂 Stem på SABINASVERDEN

I andre kategorier finder du bl.a. fancy ladies som Mascha Vang, Emilyblog, Moosroom og Homesick pigerne! HELT ÆRLIGT! BLOGPRISEN 2016 – dét er stort!!

Med flere hundrede tusinde færre læsere er oddsene for at vinde… ret små!

Vi snakker Ferrari mod en gammel, rusten Citroën 2CV – men jeg giver dem kamp til stregen!!! Jeg krydser fingre for jeres stemme!

Tak fordi I læser med – uden jer var der i hvert fald hverken nominering eller Sabinasverden!!!

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS