Når 11.000 lurer med + spørgsmål omkring Smukfest!

Jeg er tom for ord. Glad inden i. Har absolut ingen stemme. Meget taknemmelig. Ustyrlig træt. Elsker vores silkebløde toiletpapir som aldrig før. Har stadig ondt i min fod efter lidt for mange nætter i skoven. (Den var lidt forstuvet). Mit dankort er rødglødende – men jeg har det dog med hjem!

Smukfest gjorde det som altid fuldstændig outstanding, og det er svært for mig at beskrive, hvad den gør ved mig. Men Smukfest er en stemning,  en glæde, en slags dna inde i mig, som blev plantet dengang jeg var en lille pige til “Børnenes Musikfestival” en uge før eller efter Smukfest.

Smukfest er mangfoldighed, åbenhed, kærlighed, venlighed og 50.000 vidt forskellige mennesker, som får det allerbedste ud af livet – hvert eneste sekund på Smukfest. Gak og løjer og alt andet end det man plejer derhjemme!

En særlig energi som gør antihverdagen i skoven til noget virkelig særligt! Og så er det yderst godt selskab i vores lejr 5 dage i træk! At have 5 dage sammen med sine veninder og dejlige mennesker kan noget magisk!

Og alle jer der har sendt good vibes til os i regnvejret: TAK! I er så søde!

Regnvejr er faktisk ikke så slemt, når man hænger ud med dejlige mennesker! ♥

Antihverdag byder på mange anderledes ting for mig, og jeg elsker at dele små Smukfest tips og løjer ud. Sidste år blev det en lille DIY håropsætning med et elastik fra H&M til 20 kr., som fik knap 40.000 visninger på en 10 sekunders film på min instagramprofil.

I år viste jeg et lille glimt fra toilettet direkte på Smukfest, hvor jeg havde sovet med min mascara i 2 dage. En lille selvironisk story, hvor jeg viste, hvordan en vatpind under øjnene og en læbestift kan gøre underværker efter flere døgn i et telt. For jo. Jeg går selvfølgelig i bad hver dag på Smukfest. Men jeg gider ikke bruge min tid foran spejlet de 5 dage om året, så jeg sover med min makeup og stifter kun mascara én gang på 5 dage i skoven!

Årets lille DIY story blev vist 11.600 gange i min story, og jeg synes det er alt for sjovt at dele den slags spontane og 100 % gakkede glimt fra skoven. Og det gør I åbenbart også!

Derfor svarer jeg lige samlet på jeres mange spørgsmål i min indbakke fra den seneste uges tid. I hvert fald de spørgsmål, det giver mening at dele svaret på her på domænet, og som måske kan hjælpe jer ifm. næste års Smukfest.

(Resten svarer jeg lige på i en privat besked)

Hvordan får du fat i billetterne? Jeg sidder skam blot klar i kø sammen med resten af Danmark med alle husets ipads, computere og telefoner den dag, billetterne bliver sat til salg! Det gør hele lejren, og den der kommer igennem, køber billetter til alle mand. Man kan købe 6 af gangen, og det plejer at gå MEGET stærkt! Hold øje på Smukfest´s hjemmeside hvornår billetterne frigives.

Hvad koster en billet? I år kostede en partoutbillet knap 2800 kr. Og 550 kr./dagen er faktisk ikke så slemt for sådan et KÆMPE setup med hundredevis af restauranter, 10-15 fede koncerter om dagen og ustyrlig mange virkelig sjove oplevelser, man kun finder i Smukskoven! Tænk på hvad det koster at komme til én koncert eller hvad det koster at tage sine fugleunger med i cirkus. Det er jo SYGT dyrt! Men jo. En hel festival er en dyr omgang og bestemt alle pengene værd!

Hvem er du sammen med? Jeg er afsted med mine to søstre, vores fælles veninder og mine egne veninder, som dukker op med endagsarmbånd, som det lige passer ind i deres liv.  Derudover kender vi efterhånden virkelig mange i de forskellige lejre omkring os, og bor for 3. år sammen i en stor lejr med en masse dejlige mennesker! Jeg føler mig faktisk virkelig som en heldig kartoffel hvert eneste år!

Hvor sover du henne? Vi sover i Hotelt, som er et telt, vi har købt udover vores partoutbillet. Teltet står klar på Smukfest, når man ankommer, og koster 1995 kr. for 4 mand. Der findes både 2 og 4 mands Hotelt. I gamle dage kunne man blot slå telt op, men i dag er der næsten kun Kærligheden (LANGT væk fra pladsen, hvor de helt unge bor), Holst og Føla, hvor man selv kan slå telt op. Man skal være usandsynlig hurtig på aftrækkeren (heldig) for at få fingre i et godt 4- mands Hotelt, så det eneste råd er: Sid klar den dag, de kommer til salg. Man kan også sove i mange forskellige boformer, som er noget dyrere, og selvfølgelig også sove hjemme, hvis man bor tæt på eller i 8660 – som jeg gjorde for 12 år siden! ♥

Hvem spiller egentlig i år? ANER det ikke. Jeg kigger aldrig på, hvem der spiller, men køber partoutbillet, fordi jeg elsker SMUKFEST. Om morgenen planlægger vi dagens koncerter. Jeg vil skyde på at jeg i gennemsnit hører 3 koncerter om dagen.

Kan man gå rundt alene om aftenen? Jeg har aldrig oplevet slagsmål eller anden ubehag i de 21 år, jeg er kommet i Bøgeskoven. Ikke én eneste gang har jeg følt mig bange eller generet – kun af de vanvittige hvepse, der fløj rundt overalt i år!!

Hvad kan man spise på Smukfest? ALT! Du kan få snaskede tømmermændspomfritter, boller i karry, indisk, veganske pitabrød med grønt/myntecreme/falaffel (dem ELSKER jeg), spise østers med hvid dug og havudsigt, friske krabbeklør i  restaurant “Smukfisk”, højtbelagt smørrebrød, spise på Kählers Restaurant, Annettes Sandwich eller nuppe en Arizonaburger med i lommen.

Kan man tage børn med? Ja og nej. Vi har tit vores børn med om søndagen. Der er stille og roligt og virkelig hyggeligt også for børn, hvor der er ret stille efter en uges fest. Men egentlig tænker jeg Smukfest som en voksenfest de andre dage.

Hvad skal man have med? Hvis du ikke har læst mine “hemmelige dametricks”, så var det måske en ide at starte her!

Tak for i år Smukfest!

Måske ses vi næste år derude? Jeg kan i hvert fald klart anbefale at trække stikket og få lidt antidagligdag med hjem til hverdagen!

Og til alle jer, som spørger mig, om jeg ikke snart er ved at være for gammel til Smukfest (hvor gennemsnitalderen faktisk er 35 år) er svaret helt kort:

Den dag jeg bliver det, vil en af jer så ikke nok køre mig ud foran Bøgescenerne i min kørestol og hente en god kop Larsen kaffe. Gerne med et lille skvis baileys i. Eller to. Det er vel Smukfest! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Når 11.000 lurer med + spørgsmål omkring Smukfest!”

  1. Man bliver aldrig for gammel til festival ???? Hilsen en trofast gæst på Nibe festival, som også drømmer om en tur på Skanderborg en dag ????

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS