Den hemmelige og ultimative pakkeliste til din festival!

Annonce for Butik Blossom

Vi skal tale om festivalgear i dag.

Som mange af jer ved, er jeg opvokset i 8660 og er kommet i bøgeskoven siden jeg var en lille pige med rottehaler og gule gummiestølver sammen med min familie, min børnehave og når vinteren gav os læssevis af snebunker.

Smukfest er mit helle, et af de steder i hele verden, hvor jeg føler mig hjemme i hver en lille krog af skoven!

Om 5 dage drager jeg endnu engang afsted til Smukfest med partoutarmbånd, hotelt og en masse dejlige damer. For 21. gang pakker jeg alt mit habengut og har endelig samlet alle mine bedste festivaltip til jer her på domænet!

Læs især de hemmelige dametricks længere nede! ♥

Festival outfit 

Dilemma nr. 1. Hvad skal man have med?

Måske skal du igang med at pakke til Smukfest i weekenden? Måske mangler du lidt festivalgear eller noget nyt kluns til resten af den lune danske sommer?

Min faste samarbejdspartner Butik Blossom giver jer som altid 15 % med rabatkoden “sabina15” på ALT (undtagen i forvejen nedsatte varer) og sender pakker ud hver dag med kun 1-2 dages levering.

Dit outfit bør være en god blanding af sommertoppe, gode sneaks du kan gå langt i, en lun striktrøje, et par cool solbriller, en sweatshirt, et par stramme jeans (du også kan have på under dine kjoler om aftenen), gummistøvler, en cool regnjakke, Merakis geniale cleaning wibes, bøllehat, pæne pæne hårspænder, en god solcreme der ikke fedter og masser af fine smykker. 

Skift din hverdagstaske ud med en bæltetaske og brug en fin mulepose til din ekstra trøje og din vandflaske. Og ja! Du skal tage både gummistøvler og regnjakke med på festival uanset hvad vejrudsigten siger!

Er du virkelig tjekket, pakker du 5 outfits i din taske. Det har aldrig rigtig virket for mig, men det er ret smart, at man bare kan vælte ud af teltet – og stadig ligne en million!

Pakkeliste til din festival

 • Håndsprit både i teltet og i din bæltetaske!
 • Sovepose og et godt underlag. Vigtigst er din hovedpude ♥
 • Køletaske til isterninger i dit telt. Så har du altid kolde drikkevarer. Smukfest har forbudt flamingokasser i år. De er ikke gode for miljøet. Så frem med den gamle køleboks! Husk krus, shotsglas og evt. sugerør.
 • Oplader, powerbank og evt. laderstik til 5-6 ladere (hvis du bor i lejr med mange)!
 • En bæltetaske er et must have til festivaller. Jeg har netop investeret i DENNE, som er skræddersyet til festivalbrug med hele 7 rum. Min gamle bæltetaske afgik ved døden efter knap 9 år i sidste uge, og min nye bæltetaske skal med mig rundt til ballade i bøgeskoven de næste maaange år. Tjek evt. denne lækre grønne bæltetaske eller hele kategorien med bæltetasker!
 • Solbriller og hårspænder redder selv den værste nat i skoven!
 • Sweatshirts er et af mine bedste festival outfit. I år skal denne labre grå sweatshirt med mig på Smukfest. Jeg har den i str. M og den er så fin med en kjole eller en skjorte under, til en nederdel eller et par stramme jeans.
 • Et par fede sneaks du kan gå i hele dagen (og hoppe i om natten!) Lurer lidt på disse GULD sneaks og disse nye PUMA sneaks!
 • Et par gode sandaler – solen skinner jo altid på Smukfest!

Husk at rabatkoden “sabina15” giver dig 15 % rabat på ALLE varer hos Butik Blossom, som ikke er nedsat i forvejen!  Der er fri fragt fra dag til dag på ordrer over 400 kr.

Mit Smukfest outfitLollys laundry sweatshirt. Kjole fra Baum und Pferdgarden. Bæltetaske. Kolonihaven tilhører min veninde. Sneaks fra Butik Blossom.

Sweatshirten er fra den nye Lollys Laundry kollektion fuld af farver. Har du endnu ikke luret den, er den i den grad et smugkig værd!

10 hemmelige dametips

 • Tag neglelak på, så kan man ikke se dine beskidte festivalnegle.
 • Vådservitter
 • Hav altid håndsprit i din bæltetaske!
 • Husk ørepropper, tørshampoo og make-up fjerner!
 • En lokal familie på Vestergade (den lange gade ind mod byen fra Sølund) sælger altid slush ice i deres forhave. Genialt til at tage tømmermændene i et varmt telt om morgenen! Kold slush ice er også ret godt til drinks!!
 • Skift til flymode når du lader din telefon op!
 • Gå aldrig i seng uden en flaske vand i dit telt.
 • Opbevar din iphone i en pose i din bæltetaske, hvis det ØSER ned.
 • Førstehjælpskassen: Hovedpinepiller, Treo Citrus, plaster, vabelplaster og myggespray fra Ellis Afterbite.
 • Put din yndlingsparfume i en lille rør  (en parfume prøve) fra Matas. Så har du altid en god duft med dig rundt i din taske!
 • Mit bedste tip: Skift dit skærmbillede ud med en selfie + oplysningerne på din kærestes/venindes telefonnummer. Taber du din telefon, kan folk måske finde dig i nærheden udfra billedet. Ellers kan de få fat på nogle fra din lejr!

Tricket er afprøvet forrige år på Smukfest, hvor jeg glemte min telefon i en bod. Jeg har aldrig krammet en fremmed mand så længe! Dagens mand i skysovs! 

Smukfest er min juleaften

Jeg har de sidste mange mange år sovet i Hotelt på Sølund, og det gør jeg også i år.

Vi er en stor håndfuld damer, inkl. mine dejlige søstre, der skal afsted sammen i år, og jeg glæder mig til at ROCKE bøgeskoven, have 5 dage alene uden min familie og ikke ane, hvad der sker om 2 min. Jeg elsker at blive revet ud af hamsterhjulet, give slip og leve i nuet de 5 dage om året!

Smukfest er lidt ligesom juleaften – bare i 5 dage! I år er det endda 40 års jubilæum, og jeg kan godt love jer for at jeg glæder mig!

3 – 2 -1…. Andre end mig der tæller dage og timer?

Ser du mig i Bøgeskoven, så kom endelig hen og hils på! Det er så hyggeligt at møde jer i den virkelig verden! ♥

5 dages antihverdag – jeg er fuldstændig klar!

SKAL DU OGSÅ TIL SMUKFEST? HVILKE TING PAKKER DU ALTID I DIN TASKE? HAR DU ET FESTIVALTIPS, DU VIL DELE MED OS ANDRE?  

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

6 kommentarer til “Den hemmelige og ultimative pakkeliste til din festival!”

 1. Mega Fedt tip mht til skærm billede med nummer. Klar noget vi kommer til at gøre i vores lejer. Du må have en virkelig lækker festival ♥️♥️

 2. Ja ikke? Jeg læste tricket i en artikel for nogle år siden og tænkte, at det måtte simpelthen deles!! Det er jo genialt! Og det er som sagt afprøvet, da jeg mistede min telefon forrige år på Smukfest! Ha´ den bedste Smukfest!!

 3. Pingback: Når 11.000 lurer med + spørgsmål omkring Smukfest! - Sabinas Verden

 4. Pingback: Så smutter jeg afsted! - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS