Jeg er sgu’ en stolt kvinde i dag!

Dagen i går var en særlig en af slagsen, for ham her, min kæreste, mine børns far, min handyman, min kollega og ham jeg har delt de seneste 12 år, vandt Mesterskaberne 2019 sammen med en af sine bedste kammerater!

Måske husker I mit indlæg “Et helt nyt TV program” ? Et indlæg jeg skrev inden sommerferien omkring TV programmet “Mesterskaberne 2019”, som handler om at designe og skabe møbler af ting, alle vi andre bare smider ud. Det er ud fra samme koncept som Bagedysten på tid, og jeg er simpelthen BLÆST bag over af begejstring over de vilde projekter, alle 8 par har skabt.

I går ramte finalen endelig kukkasserne hjemme i de danske stuer og vi sad klar med vores nærmeste familie og tætte venner.

OG DE VANDT SGU`!

Lad os lige slå fast med store fede syvtommersøm, at de her to mænd kan noget sammen.

De byggede en sofa ud af en bil på 2 x 8 timer i finalen og jeg har lige lovet at smide et par billeder herind til jer, der ikke nåede at kigge med.

Mesterskaberne kan selvfølgelig altid streames på DR!

FØR

UNDER

EFTER

O U T S T A N D I N G !!!

Jeg vil være så fræk at bruge betegnelsen UG efter den gamle skala. For det er dælme godt arbejde på så kort tid af materialer fra en skrotbunke og en gammel rusten bil.

Tv værten Søren Dahl Vester i vindersofaen!

Tjek lige polstringen og de flotte træpinde – godt drejet drenge!

Programmet blev optaget i vinters og selv om det var 2 ret hårde måneder på hjemmefronten, hvor Anders og Lasse knap nok var hjemme, får man ikke sådan en chance to gange i livet. Lasses kone og jeg kneb ballerne sammen og vidste, at de havde en fest med hele TV-holdet og de andre deltagere, som jo i den grad allesammen burde have vundet! De gjorde det så godt allesammen!

Så jo. Det var hårdt at være græsenke med to små børn i 8 uger.

Men nogle chancer får man kun én gang i livet, og selv om man har job, familie og faste udgifter, skal man trække stikket, tage orlov og bruge tiden på det, man VIRKELIG drømmer, hvis chancen byder sig.

Tænk at have to måneder som 40 årig med sin bedste ven og lave det, man elsker allermest hver eneste dag.

Jeg er sgu´en stolt kvinde i dag!

Tak for rejsen drenge! Den førsteplads var i den grad velfortjent!

Der er meget mere DIY, upcycling og møbelbyggerier på BYGGEHYGGE på Instagram.

Til jer der gerne vil gør-det-selv eller har brug for en guide til at komme godt i gang med nye projekter!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

4 kommentarer til “Jeg er sgu’ en stolt kvinde i dag!”

  1. Pingback: 100 % husmorlykke! - Sabinas Verden

  2. Pingback: Efter 10 år går vi i gang! Følg vores renovering på bloggen! - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS