JULEFROKOST OUTFIT UNDER 400 kr.

Tiden for julefrokoster er inde.

Du kan roligt mikse blonder, lak og ruskind. ALT er tilladt og det er pokkers skønt for sådan en som mig, der ikke gider skifte hele klædeskabet ud, blot fordi trenden ændrer kurs og pludselig vil have os allesammen til at PANIKKE hele 2 måneder før en julefrokost.

DU SKAL GÅ EFTER

Personligt shopper jeg altid accessories og styles, jeg også kan bruge efter julefrokosten. En ny clutch eller cool stilletter kan man bruge hele året. Blondetoppe er ret fine under striktrøjer og et par sorte look-a-like læderbukser er et MUST til garderobeskabet.Jeg har fundet både Samsøe Samsøe, Gabor laksko og Erbs lækkerier til jer for under 400 kr.

Lurer selv på toppen fra Pieces med v-udskæring, den lille sorte pung fra Samsøe Samsøe (300 kr) og den smukke blå blondekjole fra Vero Moda til 349 kr. RØVERKØB manner!


Pieces nude taske / Gabor black stilet / Gabor lak / Gabor grå taske / Pieces støvle / Pieces top / Erbs crossover med kæde / Pieces V-top / VERO MODA puf top / Samsøe Samsøe pung / VERO MODA blonde kjole / Erbs pung med håndledsrem/ VERO MODA blonde kjole / Object bukser

Hvis du mangler inspiration til adventsgaver på BUDGET til hele familien, så hold øje her på kanalen!

Der kommer løbende indlæg i hele november med masser af inspiration – og selvfølgelig også DIY´s, opskrifter og selvfølgelig masser af GLIMMER!

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS