MIT JOB: JULEWORKSHOP I BODYSHOP!

I mandags var jeg inviteret til København af Bodyshop for at afholde en stor juleworkshop og sætte fokus på UPCYCLING og genbrug af deres gaveæsker.

Med en fortid som folkeskolelærer i 8 år og en masse kreaworkshops i Sabinasverden bag mig, var det en fornøjelse at forlade kreakontoret her i Århus og lave DIY for glade, entusiastiske bloggere.

Eventet blev afholdt på Strøget, hvor Bodyshop havde inviteret 30 tjekkede beauty- og livsstilsbloggere. Min primære opgave var at præsentere DIY-kulturen, samt at UPCYCLE en af deres gaveæske, som bloggerne på blot 20 min. skulle sætte deres eget præg på og efterfølgende style i deres eget hjem til en konkurrence på Instagram.INSPIRATION FRA GEORG JENSEN

Mit materialevalg landede på TAVLELAK og FOLIE. Det er billigt, nemt at arbejde med og ligner en million på blot 15 min. Tavlelak tørrer hurtigere end akrylmaling og får et enkelt, eksklusivt look, som passer ind i de fleste moderne, scandinaviske hjem.

Jeg lod mig inspirere af Georg Jensens smukke Moonlight Grapes ring, og havde limet en masse forskellige kugler sammen og givet dem et sprøjt med den hvide spraymaling.

Hvis du får lyst til at lave samme DIY derhjemme, så husk at spraye udenfor!
JULEWORKSHOP OG KREAHYGGE

Lidt stemningsbilleder fra workshoppen, hvor vi selvfølgelig fyrede op for julemusikken. Kan I mærke julestemningen?Jeg havde fyldt min kuffert med gran og lidt DIY-materialer fra kontoret. Og tag ikke fejl af beautybloggere – de rocker pænt meget med limspistoler, læderstropper og korktape!
UPCYCLING – PAS PÅ MILØET!

Mit ALLERSTØRSTE budskab med indlægget her er at vise, hvor nemt I kan genbruge julens gaveæsker og trylle dem om til smukke opbevaringsæsker.

Julen er den tid på året, hvor vi gerne vil gøre noget godt for andre. Men for mig handler det også om at gøre noget godt for jordkloden, regnskovene og mijøet! Og du er ikke den eneste der gemmer papir, bånd og æsker. DET GØR JEG OGSÅ! ❤

Hvis du gerne vil stable æskerne, så undlad at sætte perle på.

Tavlelak er smart, da du kan skrive TIL og FRA kort direkte på æsken. Eller måske en sød, lille hilsen?


´´VÆR MED TIL AT REDDE REGNSKOVEN!

Vidste I, at hver gang I køber en gaveæske i Bodyshop, så opbygger Bodyshop 1 kvadratmeter regnskov i bl.a. Vietnam, Malaysia og Indonesien for at bevare regnskoven og dens (endnu) frodige dyreliv. Og hvis du samtidig genbruger gaveæsken, så er shopping i Bodyshop WIN-WIN for både miljøet, dig selv og dine kære.

I gjorde min aften fortryllende!

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS