Et helt nyt TV program!

Denne flotte fyr ved min venstre side, I ved, ham jeg deler mit liv, hverdag og arbejdsliv med, han forlod vores familie sammen med sin makker i starten af året. Han flyttede faktisk næsten hjemmefra, kan man sige.

Jeg har egentlig slet ikke nævnt det på mine kanaler, hverken i de uger, jeg var græsenke, eller at  manden pludselig midt i december blev kontaktet af DR, og dagen før vores Marrakech rejse uden børn var et smut i København til casting på et nyt TV program.

Programmet er DR´s nye populære TV program ala “Bagedysten” og hedder “Mesterskaberne“, som sendes hver onsdag kl. 20.00 de næste par måneder på DR1. Heldigvis skal de ikke bage flotte kager, men bygge, upcycle og være kreativ med et kamerahold i nakken.

Jeg har selvfølgelig fulgt med på sidelinien og set et par af deres projekter og kan godt afsløre, at det er 8 VIRKELIG skarpe og kreative hold, der er med.

Parrene er både veninder, naboer, ægtepar og kammerater, og ligesom i Bagedysten sendes ét par hjem efter hvert afsnit.

Jeg hepper selvfølgelig på Lasse og Anders, men glæder mig også til at se alle de andres kreationer og ombygninger af div. materialer fra både skrotbunken og omfortolkningerne af mere klassiske møbler!

Andre end mig der ELSKER den slags bolig- og DIY programmer?

I kan følge Anders og Lasse, programmets to GØR-DET-SELV mænd, på deres Instagramprofil BYGGEHYGGE, hvor de bl.a. er ved at bygge en campingvogn om til en sauna – har I set resultatet? Den sauna ville jeg gerne have med på sommerferie!!

Husk at tænde flimmerkassen i morgen kl. 20.00 – lur mig om I kender et par andre kreative profiler fra Instagramverdenen!?

Det gør jeg i hvert fald og for første gang i lang tid, glæder jeg mig ustyrligt til at glo fjernsyn en helt almindelig onsdag aften! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

6 kommentarer til “Et helt nyt TV program!”

 1. Ejjj, hvor er jeg glad for at have fundet din blog:-)
  Jeg er også selv lidt kreativ anlagt, så det er superfedt at finde andre bloggere med evner udi indretning og andet DIY:-)
  Nu følger jeg både Byggehygge og dig på Insta også.
  Glæder mig til noget lækkert inspiration!

  1. TUSIND tak – det var da noget af et kompliment! Og velkommen til mit lille kreative univers på internettet :o) Du kan godt glæde dig til at se med i aften, det er de vildeste projekter alle deltagerne får lavet i “Mesterskaberne”! Jeg er SÅ imponeret!

 2. Spændende! Da du nævnte det og inden jeg swipede up tænkte jeg: kan det mon være… Og det var det! Har set @salmonstreet reklamere for at de også er med og det lyder da mega spændende og som noget der kan få familien DIY Danmark op af stolene og ud i værkstedet. Glæder mig til at se med 🙂

  1. Ja vi mangler jo endnu mere DIY og boligindretning i det Danmark! Og jeg lover dig der bliver virkelig noget at glæde sig til. Alle 8 hold er ekstremt dygtige og kreative og giver selv sådan en DIY-tosse som mig fuldstændig baghjul!!! Du kan godt glæde dig!

 3. Pingback: Farvel bloggen! - Sabinas Verden

 4. Pingback: Jeg er sgu’ en stolt kvinde i dag! - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS