En ny rejse er startet! Jeg er kommet hjem igen!

I knap 3 måneder har jeg ikke set fjernsyn eller ligget på sofaen.

Mellem ferier, familiebesøg, festivaller og utallige sleepovers af dejlige venner i vores hjem i sommerferien har jeg arbejdet på min nye website og blog sammen med Mr. Kiel. I dag skyder jeg en ny rejse igang.

Jeg er kommet hjem!

Over 400 indlæg er redigeret og hundredevis af arbejdstimer efter puttetid er blevet til en makeover af Sabinasverden, som jeg har glædet mig til at vise jer. Godt man har en MEGET tålmodig mand i huset!

Den primære grund til stiftet tilbage til egen platform igen, er den simple grund, at jeg i lang tid ikke har følt mig hjemme på NOUW (min tidligere platform). Måske er jeg simpelthen for gammel (jeps, snart 35 år!) og ejer alt for få Chanel tasker!! Måske har jeg savnet min egen blog uden pop-up reklamer over mine nøje udvalgte billeder, som jeg bruger rigtig (rigtig!) lang tid på at tage.

Forstyrrende reklamelinks er nu stiftet ud med læserplads og langt mere opmærksomhed til det æstetiske og personlige univers, jeg har savnet usandsynligt meget!

BACK TO BASIC

8 måneder i “flyttekasser” er slut, og endelig er jeg kommet hjem igen. Hjem til Sabinasverden, her hvor det hele startede for 3 år siden!

Min blog er mit CV, min passion, mit arbejde og mit vindue udadtil til virksomheder og nye samarbejdspartnere. Men det vigtigste er jer læsere, for uden jer, var der slet ikke nogen grund til at skrive og lave indlæg.

Af samme årsag har jeg opdateret bloggen med KATEGORIER øverst på bloggen, så indlæggene er meget nemmere at finde. Det er vigtigt, at I kan finde tilbage til et indlæg, som måske har vakt jeres interesse.

Bloggen skal kunne bruges som idebog og opslagsværktøj, når I mangler inspiration eller er i gang med at give hjemmet en makeover! Bloggens indhold er delt ind i 5 overskuelige kategorier: Interiør. DIY. Mit liv. Livsstil. Opskrifter.

Mine you-tube tutorial film med gør-det-selv projekter ligger nederst i mobilversionen og som det første, hvis du kigger med via en computer.

Måske har du tid til at LÆRE MIG AT KENDE  eller kigge indenfor i vores “FRA HÅNDVÆRKERTILBUD TIL SABINAS IMPONERENDE DIY-HJEM”.

Har du tralvt og er mandagsramt, har du nok nærmere brug for en spandfuld kaffe!

Kig snart ind forbi igen! Jeg har en masse nyt i ærmet og glæder mig til at sprede inspiration i de nye omgivelser herinde!

Jeg mangler at forkæle bloggen med et cool, håndlavet forsidebillede, som repræsenterer Sabinasverden på fornemste vis og gør, at bloggen skiller sig ud blandt andre kreative blogs.Det kommer inden længe, sammen med mine 150 ældste indlæg, som lige skal have lidt kærlighed, inden de kan ramme bloggen her.

TEKNIK. Jeg siger det bare! Jesus Christ hvor skal jeg aldrig nogensinde skifte blog igen.

ALDRIG!

Men nu er den nye blog i luften og det føles usandsynligt dejligt! Endelig hjemme igen!

Ude godt – men hjemme bedst! ♥

VELKOMMEN TIL EN NY START! HVAD SIGER I? KAN I SE FORSKELLEN? KAN I FINDE RUNDT?

Spotter I indlæg og funktioner, som ikke virker optimalt, må I gerne gerne prikke til mig enten her eller på mine andre kanaler!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS