Hvordan indretter du et personligt hjem?

Indeholder reklamelinks

I får lige et lille weekendindlæg fra mig.

Jeg NYDER at være tilbage på eget domæne igen, uden pop-up reklamer og et meget mere strømlinet og enkelt design. Til de af jer, der ikke læste med i mandags, kan I læse hvorfor jeg har skiftet blog i DETTE INDLÆG.

DEN PERSONLIGE INDRETNING

Hvordan indretter man egentlig et personligt hjem?

Der findes ikke en skabelon for, hvordan du skaber et personligt hjem. Kunsten er af indrette, så dit hjem afspejler, den du er.

Gå på opdagelse i skabe og skuffer, og vær ikke bange for at fremhæve dine favoritter i din indretning. Vi skal ikke allesammen bo ens. Har du drømt om en lilla væg, så mal din væg lilla. Men vær tro mod dit hjem. Man kan ikke trylle en 70´er villa om til en stor luksuriøs patricia villa. Tro mig, jeg drømmer stadig!

TIPS TIL DINE STILLEBEN

Herhjemme mikser jeg ofte 4 elementer i mine små stilleben

  • Nyt interiør der matcher tidens trend
  • Hjemmelavede skævheder af unger eller undertegnet
  • Loppefund og arvestykker
  • Saml det hele i små fade, stifferplader eller bakke

Læderlysestagen er en gave fra min kreative svigermor.

Den smukke glasvase er fra ILVA og er netop kommet i butikkerne.

Træbilen har min søn lavet i værkstedet sidste år. Husets yngste DIY-mand.

Skifferpladen har jeg fundet hjemme hos min morfar og den har en helt særlig historie. Den giver et råt og cool look og samler mit nips, så det ikke fremstår rodet.

Find lignende bakker f.eks. Latina bakken HER og Lindara HER

I har spurgt til bordet, som min bedre halvdel Mr. Kiel har lavet. De nysgerrige kan se hans design og DIY-møbler på ROUGHSTUFFDESIGN på Instagram.

Bordet er lavet af brugte, slebne traller og benene er lavet af jernplader, der er svejset sammen. Håndlavet i vores eget værksted. Hvordan indretter du dit hjem personligt? Hvordan integrerer du dine børn hjemmelavede gaver og finurligheder i hjemmet? Del dine tips med os andre her på bloggen! 

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS