STYLINGTIP: Med eller uden? Se den store forskel!

Jeg deler her til morgen et lille stylingtip.

Kodeordet er: TÆPPER!

Et gulvtæppe kan samle hele dit hjem og være det element, som gør hele forskellen. Du kan samle rummet farver i tæppet eller tilføje en helt anden stil. Det er tilladt at mixe og eksperimentere, lige som det passer dig!

Se forskellen på forreste til sidste billede. Jeg har brug præcis 20 sekunder på at hive tæppet ud under sofabordet og placere det i min nye hyggekrog.

Blot et lille tip her fra Hyggehuset på en torsdag fuld af solskin og snart (MEGET snart) mokka i min kop!

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS