Søstrene Grene SPRING 2017!

SPONSORERET

Hvis der er noget, der kan få min indre stylist til at hoppe i sofaen af glæde, så er det en ny sæson. Jeg LÆNGES efter støvede forårsfarver, friske buketter på mit spisebord og små, nye stilleben i hele mit hjem.

Første skridt i forvandlingen fra vinterhule til forårshjem har jeg fundet HER.

Søstrene Grene har endnu engang skudt den vildeste interiørkollektion afsted d. 2/3. Som boligblogger og DIY-skribent har jeg fået lov til at style med et par udvalgte items fra Søstrene Grenes nye kollektion på mit skønne kontor.

Stole og puf kommer i butikkerne fra TORSDAG d. 16/3 i 6 forskellige farver.

MAKEOVER I SABINASVERDEN HQ

Jeg har givet mit kreakontor en feminin makeover med lyserød velour stol, kongeblå hyggekrog og prydet gulvet med et nyt, smukt tæppe. Et tæppe kan samle et helt rum og være det element, som skaber helhed og ro i dit hjem. Gå efter farver, du alligevel har i rummet. Tæppet fås i flere farver.

STOLE, PUF, GULVTÆPPE, PUDE, LYSESTAGER og KERAMIK KUGLE fra Søstrene Grene.

FORÅR I SØSTRENE GRENE

Den perfekte farvesymbiose kombineret med luksuriøs velour og dusede forårsfarver.

Søstrene Grenes bud på FORÅR 2017 er farverig og minimalistisk. Du finder både velourpuder, rulleborde, smuk keramik og virkelig fint nips til dine stilleben.

DRØMMER DU OM KAFFE?

Er der en skjult kaffenørd i dig eller ELSKER du duften af kaffe?

Så er det med at få fingre i denne smukke kande i glas! Den kan naturligvis også bruges til the. Men som kaffenørder her i huset skal den helt sikkert bruges til kaffesmagning af nye bønner!

DAMN – den er pæn!

Jeg håber, du fandt lidt inspiration til at gøre dit hjem forårklar!? Du finder hele kollektion lige HER

Noget der fristede? Hvad er din favorit?

/Sabina

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS