Storyboost – et bureau i udvikling

Storyboost

I dag skal vi tale lidt om influencerbrancen, som stormer afsted. Der sker nye ting i branchen hver dag, nye bureauer popper op, algoritmen på Instagram stifter dagligt og publikum bliver mere og mere forvente med indhold og kvalitet i høj klasse.

Det er ikke længere nok at poste et pænt billede af en avokadomad eller en lille bid af din stue, som du netop har ryddet op. Den tid er ovre.

Vil du skabe succes på de sociale medier må du nytænke, dele lidt ud af dig selv/din ekspertise og skille dig ud. At finde sin niche og tilmed leve fuld tid af den kræver benhårdt arbejde, men fortvivl ikke, influencerbranchen brager derudaf, og der er plads til os alle!

storyboost bureau

Influencermarkedsføring i 2020 

At lave influencermarketing bliver i højere grad ligestillet og vurderet på samme måde som annoncer i magasiner og aviser, langt højere end for blot få år tilbage, hvor folk kiggede underligt på mig og spurgte

“Jamen, kan du leve af det?”

Og ja, det kan man, endda også leve godt af det.

I dagens Danmark bliver influencerbranchen indtænkt i alle former for markedsføring fra helt små virksomheder til større setups med det helt store virksomhed og sågar på TV-spots.

Det unikke ved at lave markedsføring på sociale medier er, at alting måles, vurderes og afrapporteres f.eks. salg, eksponeringer, reach og målgrupper.

En afgørende viden som virksomhederne kan bruge i at lave målrettet markedsføring gennem bl.a. influencere og bloggere, som har brugt år på at stable en trofast og solid læserskare på benene.

Læs om Storyboost

Storyboost

Til de nye på kanalen 

I vores bureau, Storyboost, er vi to influencere repræsenteret nemlig seje Louise fra Living on a Budget og jeg.

Vi arbejder fuldtid med influencer-samarbejder, kampagner, rådgivning og kreativt indhold, som hjælper vores kunder til en skarpere tilstedeværelse på sociale medier.

Bag alle vores kampagner har vi vores agent og rådgiver Trine Werner ved roret, en yderst erfaren powerkvinde, der taster usandsynligt hurtigt på tasterne! Det er ikke kun de 12 års erfaring, der gør hende knivskarp.

Det er hendes måde at tænke ud af boksen, se muligheder og indtænke vores universer i kundes.

Det gode match er altafgørende for en vellykket kampagne.

storyboost Trine Werner

En ny vej i Storyboost

Udover at lave influencerkampagner har vi lagt alle vores spidskompetencer på bordet og lavet et større setup.

Man skal jo skille sig ud – har vi hørt!

Derfor har vi glædet os til at vise jer og uddybe vores nye forretningssetup på vores spritnye WEBSITE

(Det er blevet ret pænt – tjek det lige ud)

Storyboost

Del på

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest

2 kommentarer til “Storyboost – et bureau i udvikling”

    1. Hej Sif. Sikke en opturs kommentar! Man ser jo oftest toppen af isbjerget på de sociale medier, og der findes ingen smutveje i iværksætterland! TAK fordi du læser med og fandt tid til at skrive herinde! Rigtig god weekend.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS