Søndagskarma fra DIY-hytten!

En lille søndagskrammer skal I altså have!

Der har været helt stille på bloggen i over en uges tid, og jeg skal nok fortælle jer hvorfor i morgen! Det er mørkt og rigtig ØV, og jeg har ikke lyst til at tænke på det lige nu!

Vil i stedet NYDE at dagen står på kærestehygge uden børn efter en fantastisk fest hos nogle af vores bedste venner! Solen banker ned, sommertiden er tikket ind over Danmark og jeg skal flytte om i vores stue for jeg ved gudhjælpemig ikke hvilken gang!

Så jeg er hoppet i søndagsbukserne og har netop fået serveret denne kop #pæninstagrammokka!

Og efter en meget hård uge er der endelig lidt overskud på kontoen!

Yndlingssøndag – i am all yours!

Nogle gange skal man huske at nyde de små ting i livet! Så som solskin, dejligt selskab og pæn velsmagende søndagsmokka! Det har jeg ikke set skyggen af hele ugen – så jeg vil nyde dagen ekstra meget!! I kan jo gøre det samme!

Søndagskarma fra DIY-hytten! ❤️

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS