Hvad laver en blogger egentlig? En hel dag i mine Roccamore støvler!

SPONSORERET INDLÆG

Jeg er blevet udfordret! En udfordring der har givet mig både sved på overlæben og den smukkeste kropsholdning!

Du har helt sikkert aldrig set en lagermand i høje stilletter før!?

Som kvinde og mor hopper jeg 9 ud af 10 dage i mine flade sneakers. Min arbejdsdag som blogger indeholder mange forskellige arbejdsopgaver, som kræver, at jeg passer godt på min ryg og mine fødder.

Roccamore har udfordret mig til at klare en hel arbejdsdag i højhælede stiletter. Jeg har altid beundret kvinder, som kan danse rundt i byens gader i høje stiletter. De udstråler en hel bestemt aura og oser af selvtillid og vaskeægte kvindepower!

JEG MÅ PRØVE DET!

Derfor har jeg taget udfordringen op og allieret mig med min fotograf og bedre halvdel, som har fulgt mig en helt almindelig dag i Sabinasverden.

Se hvor længe jeg overlevede i mine smukke høje Electric Ann.

I DET KREATIVE HJØRNE

Som selvstændig iværksætter, freelance stylist og fotograf er mine arbejdsdage aldrig ens. Hvor mange jobs har egentlig hverdage, som ligner hinanden. Ikke ret mange!

Nu vel.

De fleste af mine dage starter bag skærmen, hvor jeg svarer på mails, skriver indlæg, artikler, sender faktura og div. administrative opgaver. En stor del af min arbejdsdag går også med at eksperimentere med nye materialer og påfund på mit kontor.

Balsam for sjælen!

MIT JOB SOM LAGERMAND

Lagermandsjobbet er et af de tunge og sjove af slagsen.

Jeg står selv for fotografering af produkter, styling og DIY-produktion for de fleste kunder, jeg arbejder for. Derfor modtager jeg en del tunge kasser med produkter hver eneste uge, som jeg integrerer i vores hjem og skyder billeder af.

Jeg elsker det kreative i hver eneste opgave, og er lidt af en nørd, når det kommer til styling og finish. At tage billeder til bloggen og Instagram tager mange timer og kræver æstetisk sans for de helt små detaljer.

Opgaven skal helst løses, som jeg har tænkt den. Ellers starter jeg helt forfra eller venter til det helt rigtige lys dukker op.

Læs også: Kender I hemmeligheden bag Roccamore?

PHOTOSHOOT FOR KUNDE

At style og agrere fotograf var helt klart dagens største udfordring! Jeg klarede 10 min. i høje hæle, så måtte skoene af. Primært fordi jeg blev alt for høj og var noget bange for at dratte ned af vores spisebord.

Mr. Kiel nåede at knipse dette billede – arbejdsglæden er i hvert fald i top!

HANDY WOMAN I STILETTER

Som den faste læser ved, så skriver jeg DIY-artikler til forskellige magasiner og virksomheder. Et af mine nyeste DIY-projekter er en ny knagerække af vandrør til vores entre for et af verdens største inspirationssites HOUZZ.

Lur mig om ikke skoene lige gav mig de sidste 10 cm. Jeg behøvede i hvert fald ingen skammel den dag! Og jeg nød faktisk at få lov til at danse rundt i smukke stiletter fremfor strømpesokker!

DIY-SHOPPING

Det var en fantastisk følelse at svæve gennem byen i høje stilletter og føle sig som en kvinde. Som skrevet i DETTE indlæg er mine fødder ekstrem følsomme!

At gå rundt i høje stiletter nede i byen er ALDRIG sket før.

Og det bliver helt bestemt ikke sidste gang!

LYST TIL AT PRØVE ROCCAMORE?

På torsdag holder Roccamore åbent hus i København i Amaliegade 15. (I den første lille gård, øverst oppe)

Det århusianske folk kan glæde sig over, at Roccamore netop har launchet samarbejde med butikken byCRM Designstudie (Volden 10), hvor man kan kigge forbi og prøve alle de Roccamore sko, man har lyst.

En ting er sikkert. Jeg tør godt smide mine sneaks og hoppe i mine høje hæle en hel dag.

Hvilke erfaringer har du med Roccamore? Har du et godt trick mod ømme fødder i stiletter, du vil dele med os andre?

/Sabina

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS