Planlægning af vores nye viktualierum

Som I måske kan huske, væltede vi et par døre og mure i vores underetage for 2 måneder siden. Jeg skrev lidt om vores nyeste byggeprojekt og viste et par før-billeder frem i indlægget “Efter 10 år går vi i gang”. (Læses på eget ansvar!)

Det greb selvfølgelig om sig midt i coronaperioden, hvor ungerne er blevet hjemmeskolet, vi har forsøgt at arbejde på skift, holdt børnehavehygge, bagt og spist alt for mange boller og pandekager, strøget de daglige 29 perleplader, afholdt skypemøder og generelt forsøgt at give ungerne en super god “coronaferie”, som vores yngste kalder det.

Jeg har dog aldrig rigtig følt den her famøse “coronaferie”, men det glæder mit lille moderhjerte at Frida stadig tror, at det er coronaferie. Hun har skam ikke lidt nød og har tullet rundt og hygget sig dagen lang – de fleste dage i nattøj med sine bamser under armen!

Jeg har derimod ikke siddet ned i 4 uger og har aldrig nydt de 2 x 30 min. om ugen, hvor jeg har handlet  A L E N E ♥

Jeg gider ikke brokke mig side op og side ned på skrift over den her på mange måder helt forfærdelige coronatid. Vi har forsøgt at tage JA-HATTEN på, arbejde mindre og få det bedste ud af ugerne herhjemme, hvor vi alle fire har været sammen under samme tag i 4 uger. Men ja. Det har da været KNALDHAMRENDE hårdt!

Især fordi vi liiiiige havde væltet et par mure og døre et par uger inden hele Danmark lukkede ned. Vores vaskemaskine er lige stået af i dag og for at det ikke skal være løgn har vi også scoret os en vandskade.

#super!

HVORFOR SKER DET ALTID FOR OS?

Heldigvis ved den faste læser her på kanalen, at jeg bor sammen med MR. gør-det-selv, som er et af de mest tålmodige og positive mennesker, jeg kender på hele jordkloden.

En af mine veninder skrev forleden

“Er du sikker på, at han ikke er en robot?”.

Og jeg kommer ærligt talt helt i tvivl. For manden har knoklet løs de sidste par uger, senest i 54 timer de 3-4 dage, hvor jeg har været på miniferie med vores børn i min søsters kolonihave.

Som I kan se, har byggeprojektet grebet om sig og er også blevet til en istandsættelse af trappen ned til selve underetagen inkl. vores lille mellemgang.

Et lille rum vi vil lave til vitualierum.

FØR PÅSKE

De brune 70´er bjælker gør jo ikke noget godt for sådan et lille rum.

I GÅR

Kl. 23.00 i går aftes kom det sidste gulv på i vores viktualierum.

TADAAA!

En ret stor forandring som jeg nok skal vise jer med lækre EFTER-billeder og mere uddybende overvejelser og tanker inden længe.

Men planen er at indrette med et par simple træreoler og nogle fine kurve, trådkurve eller kasser til alt fra mad, fødselsdagsflag, duge, rengøringsmidler og sortering af pap/papir.

I ved alt vores familieskrammel!

Jeg kan næsten ikke vente med at indrettet rummet og få styr på vores viktualierum, som ligesom vores grimme underetage har trængt til en meget kærlig hånd siden vi flyttede ind i 2009.

Men! Nu er vi i gang og det bliver simpelthen så knaldhamrende pænt!

Da I var et par tusinde i går på Instagram, der trykkede “JA” til at læse mere om vores vitualierum, vil jeg lige høre jer her på bloggen:

KUNNE I TÆNKE JER AT LÆSE LIDT OM VORES ØKONOMISKE RAMME OG TANKER OM VITUALIERUMMET? DET BLIVER LOW-BUDGET!

Er det noget, I gider læse, hvis jeg skriver et indlæg?

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

9 kommentarer til “Planlægning af vores nye viktualierum”

    1. Jeg laver et indlæg med lidt flere deltaljer og budget inden længe! Dejligt at du har lyst til at følge med i vores laaaange ombygning af DIY-hytten! :o) God påske!

    1. Fantastisk! Jeg får lavet et indlæg om vores materialer og planer ned i detaljerne asap! Rigtig god påske!

    2. Dejligt at du gider læse med! Jeg har drømt om et fint viktualierum siden vi købte huset for 10 år siden. Mon ikke der er andre, der kan bruge lidt inspiration derude? God påske! 🙂

  1. Ja meget gerne! Glæder mig til at se det færdige resultat, og måske til at få en kop kaffe / øl på “bagtrappen” når den er færdig 🤩 Hils Robotten 🤖

  2. Pingback: Derfor er der helt stille på bloggen? - Sabinas Verden

  3. Pingback: TV Avisen i den gode sags tjeneste - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS