Derfor er der helt stille på bloggen

Jeg har vist ikke fået fortalt, hvorfor jeg ikke har skrevet et eneste blogpost den seneste måned.

Jeg tøffer ganske enkelt rundt med denne lille cykelmyg og min familie.

Coronatiden har ikke givet mig meget tid til at skrive blogposts og overøse jer med DIY´s og kreative projekter. Men det kommer – bare vent! Jeg har lukket et par virkelig fede samarbejder i 2020, som jeg glæder mig til at kaste mig over de næste mange måneder.

Efter børnene er startet i skole og børnehave har jeg bunker af arbejde, nye SOME kunder, forsømte ting på to-do-listen og arbejder kun fra kl. 9 – 14. 30 for at give børnene korte dage.

Og så er vi jo ved at bygge om i vores underetage og i forlængelse af vores køkken, så vi keder os ikke. Til de nysgerrige kan I læse om vores projekt med vores nye viktualierum HER.

Så alt er godt. Jeg er ikke gravid. Jeg har ikke glemt jer. Jeg er i den grad i live. Jeg har ikke corona. Men drikker corona om aftenen!

… og rigtig god kaffe på min lækre kaffemaskine, som jeg viste frem i sidste uge!

Ugens opturs mail var fra min seje webudvikler, som fortalte, at mit nyt site snart er klart. Så inden længe har jeg en virkelig lækker ny hjemmeside, som jeg glæder mig retti´meget til at vise jer!

RIGTIG GOD WEEKEND! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS