Paradis på Parama Resort Koh Chang

Nogle gange kan det godt betale sig at rejse afsted, have is i maven og tro på at heldet tilsmiler en – vi er landet på det femstjernede Parama Resort på Koh Chang for næsten ingen penge! Her er eventyrligt og ud af mine knap 200 billeder om dagen, har I her et lillebitte udpluk!

Vi har boet på den thailandske ø Koh Chang i en uge og skulle videre fra den vestlige turistside til den sydøstlige del af Koh Chang i torsdags, da min bedre halvdel skulle løbe et 70 km ultra trail løb i junglen på den side af øen. Løbet hører I mere om en anden dag – det var noget af de vildeste, jeg har været med til indtil nu!

VORES LUKSUS BUNGALOW

Tilbage til hotelbookingen, som var den eneste forudbestilte hjemmefra, da jeg skulle være alene med børnene og Mr. Kiel skulle have tid og ro til at koncentrere sig om løbet.

Det viste sig at være et faldefærdigt, gammel spøgelseshotel med direkte adgang til havnen fra restauranten og 117 fælder til vores lille Emil fra Lønneberg datter på 1,5 år.

Den pressede mand måtte handle hurtigt og fandt på under 5 min. DETTE hotel på Agoda.com til under halv pris. Så her bor vi til mellem 350-450 kr. pr. overnatning på det vildeste luksusresort. AWESOME deal!! Normal koster et standartværelse 900 kr. inkl. morgenmad.

Den mand kan fandme trylle – også på de HELT rigtige tidspuntker, hvor jeg er ved at gå ud af mit gode skind på denne fuldstændig ustrukturerede og til tider liiiiidt for spontane og vilde rejse! Vi snakker punkteret scooter kl. MØJ om aftenen med begge børn på, laaaange transportdage i varmen, mangel på søvn og nu skodhotellet. Tålmodighed er en dyd – specielt når alting er anderledes end derhjemme og man rejser med to små børn.

Så her nyder vi luksuslivet, kigger på skildpadder og koralfisk direkte fra restauranten og skal på kajaktur i morgen til en lille Bounty ø. Her er cykler og kajakker til fri afbenyttelse, fitnessrum med havudsigt, luksus morgenbuffet, smuk pool med små vandfald, virkelig servicemindet personale og ikke en finger at sætte nogen steder!!

Og til jer der overvejer at rejse afsted, tjek Agoda.com, hotels.com og TripAdvisor.dk. Der er RIGTIG mange penge at spare – også for jer, som rejser ligesom os og ikke har planlagt rejsen hjemmefra.

Bare et lille top herfra varmen, hvor vi igår havde 44 grader i solen!

Vi har booket 2 overnatninger mere, men har virkelig lyst til at blive. Vi har små 14 dage tilbage af vores rejse, og vil gerne nå øen Koh Mak. Her skulle sandet være som vaniljesukker og vi mangler stadig snorkleture og fuldstændig afslapning.

Nu må vi ses om vi finder endnu et labert hotel i aften.

Kryds lige fingre for at heldet er med os endnu engang, ik?

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

4 kommentarer til “Paradis på Parama Resort Koh Chang”

  1. Hej Sabina
    Min mand og datter på 8 år og jeg overvejer at tage til koh chang her til April. Vil du anbefale øen? Har du måske nogle gode steder vi skal se eller gøre?
    Mvh. Sofie

  2. Kære Sofie. Du kan tro, jeg vil anbefale Koh chang!! Vi har været der et par gange (og mange andre steder i Thailand), men øen har så meget at byde på. Øverst er der rigtig meget turisme og masser af liv. Længere mere af stranden bliver det mere roligt og overalt er der alt fra kæmpestore resorts til små bongalows til 200 kr./overtnatning. Man kan booke små ture overalt på øen ligefra snorkling, elefantture (husk at se om dyrene har vand/mad, mange af stederne er ikke gode ved elefanterne!) og div. ture til smukke øer. Og så ligger øen jo kun 6 timer fra Bangkok og ønsker man HELT øde natur og knap så mange turister, forelskede vi os fuldstændig i dette resort, hvor vi kun var 4-5 andre par/familier. Håber det var en hjælp! Rigtig god rejse! Kh Sabina

  3. Jeg er lige kommet hjem fra 14 dage på hhv Koh Chang og Koh Kood. I skal seriøst bo nogle dage på sidstenævnte. Så skøn og rolig en ø, med sindsygt lækre restauranter. Koh Mak var vi også forbi på en endagstur og kunne helt sikkert godt have brugt en overnatning eller to der 🙂

  4. Pingback: Glimt fra vores sommerferie: Fyn er fin! - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS