Det autentiske Thailand!

Når vi rejser rundt i verden, kan jeg simpelthen ikke lade være med at tænke over, hvor godt vi har det i Danmark!

Vi bor på øen Koh Chang, som er fuld af turister på vestsiden. Et virkelig skønt ferieparadis med alt, hvad hjertet begærer.

På den anden side af øen bor vi nu på DETTE lækre Resort, fundet på Agoda. Da vi er afsted en hel måned er vores budget selvfølgelig ikke til resorts til 2-3000 kr. pr. overnatning, men til 400 kr. inkl. morgenmad er det perfekt for os!

KONTRASTFULDE THAILAND

Lige overfor vores kæmpe store Resort ligger små lokale familiehuse, som serverer det skønneste thaimad! De lever af at sælge benzin til de lokale og et måltid mad til os turister i ny og næ.

Vi spiser her næsten hver dag og føler os som en del af deres familie. Hernede oplever vi en gæstfrihed og venlighed ud over det sædvanlige! Alle er simpelthen så hjælpsomme og glade – og når vi ved de fleste arbejder fra tidlig morgen til langt efter solnedgang, beundrer vi deres arbejdsomhed og loyalitet!

Jeg var sgu træt efter 8 timer som folkeskolelærer – hernede findes træt ikke – man viser det i hvert fald ikke!

Igår dukkede denne varebil op med alt fra kyllinger, grøntsager og frugter. Vi blev enige om, at det var den thailandske FAKTA butik.

På under 5 min. havde vores søde familie handlet ind og var klar til endnu en dag i restauranten! Vi købte en stor vandmelon og glæder os til at dele den på vores kajaktur i dag!

Her bor familierne ofte sammen flere generationer og børnene tuller rundt og leger og hjælper til. Vi mødte denne lille smukke pige igår, som Frida nysgerrigt ville hilse på!

I baggrunden kan I se opvaskebaljen. Første gang vi så sådan en for 8 år siden, var vi ved at falde bag over! Men det er sådan tingene foregår hernede udenfor turisthotellerne og hvis man har håndsprit med OVER ALT, kan man sagtens spise på de lokale restauranter! De laver ofte meget bedre mad end på hotellerne!

Ejeren af restauranten lavede de lækreste pandekager til Sylvester til dessert igår! Vi kalder hende “thai Granny”, for pandekagerne var lige så gode som mormor og farmors hjemme i Danmark!

“Og moar. Det er ret smart med hendes gulv. For det gør slet ikke noget, hvis hun taber noget ned på jorden.” Børnelogik overgår alt!!

Det autentiske Thailand er simpelthen fantastisk! Vi fik en god snak om at leve i Danmark og Thailand på vejen hjem med maverne fulde af “de lækreste pandekager jeg har fået nogensinde”! Selv en 5 årig kan hurtigt ridse 10 ting op, som er anderledes hernede og som aldrig bliver, som i Danmark!

Kontrasterne er ikke til at tage fejl af! Ikke desto mindre er her mere kærlighed, højt humør og omsorg, end vi kunne drømme om!

Så vi har besluttet os at blive et par dage endnu!

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

1 kommentar til “Det autentiske Thailand!”

  1. Pingback: OM AT REJSE OM PÅ DEN ANDEN SIDE AF JORDEN MED SMÅ BØRN! - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS