På eventyr i Thailand #1 Vi er landet lige her!

Hvis du fryser i Danmark, kan jeg fortælle jer, at vi møjsveder hernede. Jeg regner med at smide 4-5 kg., bare ved at gå rundt og opleve verden i en del af Thailand, som få turister kender til.

De første 6 døgn af vores 4 ugers backpackerrejse til Thailand er fløjet afsted. Efter at have gået Bangkok tynd, nyder vi nu varmen under palmerne og har fundet et paradis, som vi har (næsten) helt for os selv via Airbnb.

Byen header Rayong og ligger 3 timers kørsel fra Bangkok.

Vi har fundet en 100 m2 LUKSUSHYTTE helt for so selv. Det fantastiske er, at der er langt mellem turisterne her i Rayong – en autentisk del af Thailand, hvor du hverken finder håndklædesælgere eller tuktuk-mænd, som stopper dig hver 5. minut.

Her kommer folk for at slappe af, nyde livet og få meget mere for pengene end de klassiske 10-15 turiststeder i Thailand.

100 % Backpackerluksus – jeg suger energien til mig og nyder livet med min lille firkløver ved den store pool, som hører til det lukkede compound, vi bor i.

Vi har det næsten for os selv – både stranden, poolen og massagestederne! Måske vi skulle starte med at vaske de små buttede backpackertær?

Nu står den på Thaifood, Chang øl, kærestetid og planlægning af den næste uge. Vi kan desværre kun være her et døgn mere. Kryds fingre for at vi finder endnu et lille, hemmeligt eventyr. Vi ved, de er derude. Det er bare lige med at finde dem!

35 graders klem og letsolbrændte lårbasser

/ Sabina

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “På eventyr i Thailand #1 Vi er landet lige her!”

  1. Er ved researche lidt rejse (inkl barn på 1,5 år). Tak for inspiration på bloggen ? Du har evt ikke et link til ovenstående airbnb sted i Rayong?

  2. Pingback: Guide: Lej dit hjem ud på Air bnb - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS