Måske den allersidste gang: Nu venter nye tider!

I sidste uge lejede vi vores hus ud gennem Airbnb for anden gang. Siden vi signede op og lagde vores hus på sitet er der faktisk ikke én eneste uge, vi ikke har fået henvendelser.

Indlægget her er ikke om Airbnb, men grunden til at vi tog væk og valgte at trække stikket i sidste uge midt i hverdagsræset.

Egentlig har vi begge to drønhamrende travlt og slet ikke tid til at holde 5 dages ferie med vores unger. Men når man bliver kontaktet af en sød lille familie fra Singapore, som gerne vil bo her, hvorfor så ikke leje huset ud og tage i sommerhus.

Så vi pakkede IKEAPOSERNE (Læs pakkede bilen til randen!!) og kørte ud i svigermekanikkens skønne sommerhus med fiskestænger og koldskål i litervis!

Måske er det sidste gang, vi kan trække stikket en hel almindelig mandag og bare hoppe i tullebukserne! For om 3 uger har vi ikke et børnehavebarn længere, men en skoleknægt med linierede kladdehæfter i skoletasken og en klokke der ringer kl. 8.00!

Sharp!

Så ja! De to gamle herhjemme har løbet UFATTELIGT stærkt de seneste uger! Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det ikke trækker tænder ud at gøre hele huset klar til udlejning, pakke til sommerhus og arbejde samtidig.

Men vi gjorde det sgu med bravour – og fangede endda 4 små fisk!

Måske skal jeg bare blive bedre til at gribe nuet og gøre bittesmå ting, som er gode for mig og min lille familie. Om under 2 måneder er det slut med spontane fridage for os alle 4.

I hvert fald LIGE PRÆCIS når det passer OS!

Om 5 uger lejer vi huset ud igen i 3 uger til to forskellige familier. En ganske fin måde at få lidt ekstra gysser til ferien på, når man alligevel selv er ude af huset!

Jeg tæller ned! For jeg glæder mig ustyrligt til sommerferien i år.

Vi skal på roadtrip i hele landet. Vores ellers ganske pæne rejsebudget er ligesom brændt af på vores 4 ugers FAMILIE EVENTYR i februar til bl.a. dette 5-stjernede resort! Jeg MÅ tilbage til dette sted – engang!

Hvad skal du i sommerferien? Charter? Bilferie? I sommerhus? Storbyferie? Noget helt femte?

/Sabina ❤

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS