Kender du Neutrals lille hemmelighed?

Jeg tænker over mit forbrug – gør du?

Noget af det jeg begyndte at gå op i, dengang jeg blev nogens mor for 8 år siden var, hvad jeg udsætter mine børn for.

Altså med måde. De skal nok klare at komme lidt for sent i seng engang i mellem og spise for mange sodavandsis hos oldefar.

Men særligt én ting tog jeg stilling til, dengang vi fik små børn i huset:

Parabener og parfume.

Især i husholdningsprodukter og plejeprodukter,  som også er en stor del af deres hverdag som f.eks. håndsæbe, shampoo, cremer og især vaskepulver.

Jeg går benhårdt efter produkter med 0 parabener, 0 farve og 0 parfume! Og det er faktisk Neutrals hemmelighed.

Deres produkter er nemlig helt fri for den slags ballade.

100 % neutrale fordi al hud er forskelligt, og fordi Neutral gerne vil gøre det nemt for familier med både bittesmå øgler og store teenagers i hjemmet at kunne pleje og beskytte sin hud på samme tid.

Jeg har udvalgt en kurv fuld af de produkter, vi bruger i dagligdagen. Måske kan du finde inspiration til endnu flere neutrale produkter til dig og din familie.

Mine 4 hverdagsfavoritter

 1. Vaskemiddel. Jeg køber både den til hvid og farvet vask
 2. Sæbe til håndvasken. Jeg propper det nogle gange i min egen pumpe, så den ser lidt mere fiks ud på badeværelset. Man er vel bloggerdame!
 3. Opvaskemiddel.
 4. 3:1 rens til ansigtet. Den er virkelig god og drøj i brug!

Alle fire produkter bruger vi dagligt herhjemme, og jeg skifter flere og flere produkter ud med Neutral eller andre produkter uden parfume.

Jeg bruger selv parfume, når jeg skal i byen eller ud af huset. Den del står for egen regning, så det er ikke fordi, vi ikke må dufte af noget.

Men der er ingen grund til at proppe parfume i alle vores daglige produkter, som vores børn også har direkte kontakt med.

Min daglige rutine

img_04323:1 ansigtsrensen er super god til at rense huden efter man har fjernet sin øjen make-up. Jeg er mest til den hurtige rutine, hvad angår hudrens, og for mig fungerer ansigtsrens på en hurtig vatrondel helt optimalt.

Cleasing wipes kan lidt det samme, men er virkelig smarte i toilettasken, på festivallen eller på farten.

Body creme og lotion er fast i mit skab, men er noget, jeg bruger en gang i mellem. Her bryder jeg mig faktisk ikke om, at det dufter af parfume. At putte parfume på min hud over hele kroppen har aldrig været mig. Men ét sprøjt parfume på halsen dagligt, det føles dejlig friskt!

Har du endnu ikke prøvet Neutrals hudplejeserie, kan jeg varmt anbefale den.

Prisen er også yderst god – det er vel også et lille plus!

0 % parfume til mine børn, tak!

Her i huset har vi en multiallergisk søn, og som mange andre børn havde han også børneeksem som helt lille. Han har også støv-, katte-, hunde- og madallergi.

Måske er det grunden til, at jeg altid har rendt rundt med en lup, når jeg putter ting ned i indkøbsvognen og kun køber produkter uden parfume.

Det føles faktisk godt at kunne give sine børn neutrale plejeprodukter og vide, at der ikke er proppet noget som helst skadeligt i dem.

Vores favorit til ungerne er Neutrals shampoo. Vi bruger ikke bodyshampoo til børnene. Skummet fra shampooen rækker fint til den lille krop på henholdsvis 110 cm. og 140 cm.

TIP: Gå efter de 3 allergi certificeringer. Så er du altid på den sikre side!

Dejlige små bløde rene fusser efter et langt bad ♥

Vasketøj uden parfume

Det siger sig selv, at vi aldrig har brugt parfume i vores vaskemidler med et allergibarn i huset.

Jeg har faktisk aldrig rigtig forstået, hvorfor folk køber vaskemiddel, der dufter af svensk skovidyl eller syntetiske frugter.

Måske fordi jeg selv har en allergisk dreng  huset og har vænnet mig til at vores vasketøj ikke dufter.

Men det føltes helt tosset at proppe parfume ind i vaskemaskinen. Et emne særlig vi mødre går ekstrem højt op, når man har spædbørn i huset.  Men der er jo stadig konsekvenser ved at bruge parfume i vaske- og husholdmingsmidler, selv om ens barn er blevet et stort skolebarn.

Derfor er min faste lille ven i bryggerset denne neutrale bøtte, og det bliver det ved med at være ind til ungerne er fløjet fra reden – og sikkert ind til jeg bliver gammel og grå og ikke spiser rygbrød med kerner længere. Så må ungerne vaske vores tøj for os!

HVORFOR PARFUME?

Neutral har undersøgt folkets vaner og konstateret det samme, som jeg har blandt mine veninder og i vores omgangskreds. Vi har mindre og mindre fokus på parfume i vores produkter i takt med at vores børn bliver ældre.

Hvorfor stopper vi med at bruge parfumefri produkter til vores børn, bare fordi de er blevet større og er startet i skole?

Bruger I parfume i jeres husholdsningsprodukter?

Tænker du over dit parfumeforbrug i dagligdagen?

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

2 kommentarer til “Kender du Neutrals lille hemmelighed?”

 1. Hej Sabina

  Virkelig godt og vigtigt blogindlæg synes jeg. Jeg tænker også en del over at undgå parfume, parabener og al den slags i hverdagen. Jeg har ikke børn endnu, men jeg vil gerne have børn en dag – og man hører om mange, der har svært ved at få børn. Jeg tænker, at det at bruge produkter uden al mulig ballade måske kan have en positiv påvirkning på evnen til at kunne få børn. Det er bl.a. derfor jeg går efter de neutrale produkter i hverdagen 🙂

  Kh Lærke

  1. Kære Lærke. Tak for dit input! Jeg tror, du har fat i den lange ende og er så glad for at kunne italesætte og skabe fokus på emnet! Der er nemlig alt for mange, der har svært ved at få børn, og man kan ligeså godt passe på sig selv (og miljøet og verden) ved at skære ned på al den slags overflødige midler og tilsætningsstoffer i hverdagen. Og fantastisk at læse, at du allerede inden du har fået børn er opmærksom på parfume og parabener! Det er sgu´ sejt! Highfive herfra! De bedste hilsner Sabina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Jeg er iværksætter, kreativ ildsjæl, contentcreator, influencer og instagram rådgiver.

Jeg har gennem de sidste 8 år eksekveret mere end 500 kreative kampagner og lever i dag bl.a. af at rådgive mine kunder i Instagram på den anden side af bordet.

Sabinasverden har siden 2016 været en af Danmarks største kreative blogs og er i dag udvidet med en webshop med sætterkasser i træ.

Dyk ned i små guides til DIY-projekter, rejser, makeovers og inspiration til alle årets sæsoner.

Lad dig inspirere – gør ideerne til dine egne – lad magien starte.

Mest læste
DIY VIDEOS