Fryser du også? Jeg har fundet min frakke frem!

Okay. Så ramte efteråret Danmark!

Jeg har fundet min skønne efterårsfrakke frem, for ja, det er blevet koldt og gråt.

Alligevel er efteråret en af mine yndlingsårstider. Det er tilladt at fyre ekstra op for hyggen med god kaffe og stearinlys i krogene. Tiden er kommet til at svøbe sig i store halstørklæder og gå lange ture i skoven, som snart rammes af den smukkeste valørskala!

Flere af jer har spurgt til min frakke. I finder link til den i dette indlæg “Efterårets luksus frakke”. Den er på tilbud og flere af Mc Verdis smukke designs kan findes til ganske fornuftige priser via linket ovenfor!

Hold øje her på bloggen. I morgen sætter jeg en konkurrence igang, som du helt sikkert vil kunne bruge hen over de næste mange måneder!

Hold øje på min INSTAGRAMPROFIL og på bloggen her!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS