EFTERÅRETS LUKSUS FRAKKE!

Sponsoreret

Efteråret er lige om hjørnet og tiden er inde til at finde frakkerne frem, ladies! Sæsonens mest hotte og komfortable trend er OVERSIZE. Helst i lækre, luksuriøse materialer!

Jeg har spottet den smukkeste frakke fra Mc Verdi – lur mig om jeg overhovedet kommer ud af den inden jul!

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med basic frakker, jeg kan hoppe i år efter år efter år. Less is more – og det må gerne være frakker, man føler sig rigtig godt tilpas i.

VAMSET LUKSUS FRA McVERDI

Jeg har fået øjnene op for en dansk familie designvirksomhed, McVerdi, som har sprøjtet enkle, klassiske styles ud til hele verden siden 1987. McVerdis kollektioner er nøje specialdesignede styles, hvor hovedparten af metervarerne udvikles og produceres i Italien.

I kender måske deres populære GUMMIFRAKKER, som egner sig rigtig godt som overgangsjakker. Efterårskollektionen er netop i butikkerne og jeg har fået fingre i en af McVerdis nye mohair/uldfrakker.

Har du først taget frakken på, har du lyst til at flytte ind. I bogstaveligste forstand! McVerdi går ikke på kompromis med kvaliteten og prisen er derfor også lidt spicy (fra 2599 kr.). Omvendt får du en frakke, der holder pasform, farve og look i mange sæsoner frem!

 OVERSIZE – uden at være kvapset!

Kender I det? Man er bange for at ligne en ballon i oversize modeller. Men denne frakke gør sig yderst godt og falder helt naturligt langs kroppen. Skjuler både oppustet mavse, leftovers efter div. fødsler og oser af feminin skønhed! Jeg er på alle måder ELLEVILD med min nye frakke.

Kvalitet og detaljer

HVOR KAN JEG SHOPPE McVERDI?

McVerdi forhandles online og findes som fysisk butik i hjertet af Danmarks to største byer – På Østerbrogade i København og Guldsmedgade i Århus.

Mini McVerdi

Som noget nyt kommer MiniMcVerdi med en spritny kollektion inden længe. Indtil da kan I suse ind og tjekke de populære 90´ER FLYVERDRAGTER ud, som snildt klarer 2-3 vintersæsoner og en hel dag på numsen ned af kælkebakken. TOPKVALITET i 3 forskellige designs.

Nu vil jeg svøbe mig i min nye, pivlækre frakke og tage et hemmeligt sted hen med min lille familie. Vi holder nemlig weekend….. NU!

♥ Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS