En ret dejlig arbejdsdag!

Nogle det bare bedre end andre. Sådan er det også på jobbet! Heldigvis skaber jeg selv mine arbejdsdage, sådan for det meste, og det er et stort privilegium at kunne planlægge dage, hvor man synes det er møjhamrende sjovt at tage på arbejde!

I dag har jeg været på farten i selskab med min superseje praktikant Elise, som er hos mig i fire uger. Hun er 31 år, uddannet grafiker, SOME nørd fra Bigum & Co og virkelig dygtig til rigtig mange ting! (Som jeg ikke aner noget om!!)

Vi har blandt andet været i Tivoli Friheden i dag til møde! Det vil sige, at vi var de eneste i Tivoli Friheden, som første åbner op den 17/11.

Men jeg har fået en fornem opgave for Visit Aarhus, og skal afholde et stort julearrangement for 70 erhvervskvinder i “Terrassen” i Tivoli Friheden.

Vi snakker den sal, hvor selveste dronning Margrethe kommer forbi til kaffe på søndag! Den er enormt smuk og elegant med store lysekroner, højt til loftet og sprossede vinduer!

Det bliver et smukt julearrangement, som skal sprede kreativ julehumør og glæde blandt en masse skønne erhvervskvinder fra Aarhus! Jeg skal nok fortælle, hvad vi skal lave og vise jer projekterne bagefter!

Dronning M kommer desværre ikke med til mit julearrangement, men jeg glæder mig alligevel som et lille barn!

At starte julen i Tivoli Friheden og få lov til at lave det, man elsker allermest i hele verden sammen med en sej praktikant og 70 forretningskvinder fra hele Aarhus!

Det bliver skisme ikke bedre! ❤️

God weekend derud! Brug den sammen med dem, der gør jer allermest glade!

Så vil jeg gøre det samme!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

5 kommentarer til “En ret dejlig arbejdsdag!”

    1. Ja det bliver en virkelig magisk dag. En perfekt dag at starte julemåneden op – endda lige midt i Tivoli. Jeg skal nok dele små glimt på mine kanaler, så I allesammen får lidt julestøv drysset ud over jer! 😉

  1. Pingback: Sådan skal din juledekoration 2018 se ud! - Sabinas Verden

  2. Pingback: Er det for meget at forlange i 2019? - Sabinas Verden

  3. Pingback: Bæredygtig indretning - Sabinas Verden

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS